loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 1
Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 2
Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 3
Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 4
Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 5
Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 6
Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 7
Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 1
Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 2
Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 3
Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 4
Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 5
Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 6
Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 7

Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    2. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
    3. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    Kaluwihan

    1. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4.We milih supplier bahan mentahan mbeta sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.
    02
    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    03
    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon khusus

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    P:

    Apa wektu pangiriman?     

    A:

    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    P:

    Apa sampeyan nampa bisnis OEM?     

    A:

    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    P:

    Apa standar paket?     

    A:

    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    Kanthi upaya para desainer sing apik, E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb 2w 4w 6w 8w Amber Color 2200k Outdoor Dekorasi Lampu 220v IP44 nduweni gaya unik ing wangun lan tampilan. Produk kasebut dianugerahi kinerja sing stabil lan multi-fungsi. Utamane digunakake ing lapangan aplikasi Smart Bulbs. WENDA kebak semangat kanggo apa sing kita lakoni saiki. Dipupuk dening budaya persatuan lan integritas perusahaan, saben karyawan optimistis lan terus golek cara sing luwih apik kanggo ngasilake produk kasebut. Visi kita yaiku nggawe keuntungan kanggo mitra lan pelanggan.

    Panggonan Asal:CinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-ST45FB02 RTSAplikasi:lampu dekorasi ruangan
    Bahan Body Lampu:kacaTipe dhasar:E27
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):350Umur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20 - 40Sertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDjeneng item:ST45 kaca filament lamp e27 holder dimmable 4W
    Tipe Led:FilamenWarna bohlam:Cetha
    daya:4wGaya:ST45
    Rating IP:IP44Garansi:2 taun
    Suhu warna:2400k


    2w 4w 6w 8w E27 Globe Filament Lampu Led Warna Amber 2200k G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb

    Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 11

    Aplikasi

     Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 13Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 15

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-ST45FB02 RTS

    Jeneng barang:

    ST45 kaca filamen bohlam e27 holder warm white 2200k dimmable 4w

    Bahan:

    kaca

    Tegangan Output/Daya:

    220V/4w

    Warna Bulb:

    Cetha

    dhasar:

    E27

    Ukuran Bulb:

    Dhiameter 45 * 90mm

    Tipe Led:

    Filamen

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget

    Warna Tem:

    2200k

    Dimmable:

    ya wis

    CRI (Ra>):

    80

    Wektu kerja:

    30000Jam

    Garansi:

    2 taun

    Waterproof Rate:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    15 bêsik

    Kemasan:

    15 pcs dikemas ing kothak, 24 kothak dikempalken ing karton

    Ukuran karton:

    51.2*49.8*44.3cm

    Bobot reged:

    10.8kgs / ctn

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci
     
    Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 17Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 19Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 21
     
    Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 23Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 25
    Cocokake kabel saka E27 Sockets sabuk lampu 
    Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 27Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 29Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 31Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 33
     

     

    Sertifikasi

    Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 35 

    Gegandhengan E27 Lamps

     

    E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb 2w 4w 6w 8w Amber Color 2200k Outdoor Decoration Light 220v IP44

    Kemasan& Pengiriman

     Dikempalken ing karton

    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    Best E27 Globe Filament Led Lamp G45 A60 ST45 Dimmable Filament Bulb Company - Wenda Deco 38

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect