loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - CE ROHS A60 G45 WIFI bola lampu pintar plastik E27 B22 pemegang lampu led smart bulb RGB a60 led bulb 1
WENDA - CE ROHS A60 G45 WIFI bola lampu pintar plastik E27 B22 pemegang lampu led smart bulb RGB a60 led bulb 2
WENDA - CE ROHS A60 G45 WIFI bola lampu pintar plastik E27 B22 pemegang lampu led smart bulb RGB a60 led bulb 3
WENDA - CE ROHS A60 G45 WIFI bola lampu pintar plastik E27 B22 pemegang lampu led smart bulb RGB a60 led bulb 4
WENDA - CE ROHS A60 G45 WIFI bola lampu pintar plastik E27 B22 pemegang lampu led smart bulb RGB a60 led bulb 5
WENDA - CE ROHS A60 G45 WIFI bola lampu pintar plastik E27 B22 pemegang lampu led smart bulb RGB a60 led bulb 6
WENDA - CE ROHS A60 G45 WIFI bola lampu pintar plastik E27 B22 pemegang lampu led smart bulb RGB a60 led bulb 7
WENDA - CE ROHS A60 G45 WIFI bola lampu pintar plastik E27 B22 pemegang lampu led smart bulb RGB a60 led bulb 1
WENDA - CE ROHS A60 G45 WIFI bola lampu pintar plastik E27 B22 pemegang lampu led smart bulb RGB a60 led bulb 2
WENDA - CE ROHS A60 G45 WIFI bola lampu pintar plastik E27 B22 pemegang lampu led smart bulb RGB a60 led bulb 3
WENDA - CE ROHS A60 G45 WIFI bola lampu pintar plastik E27 B22 pemegang lampu led smart bulb RGB a60 led bulb 4
WENDA - CE ROHS A60 G45 WIFI bola lampu pintar plastik E27 B22 pemegang lampu led smart bulb RGB a60 led bulb 5
WENDA - CE ROHS A60 G45 WIFI bola lampu pintar plastik E27 B22 pemegang lampu led smart bulb RGB a60 led bulb 6
WENDA - CE ROHS A60 G45 WIFI bola lampu pintar plastik E27 B22 pemegang lampu led smart bulb RGB a60 led bulb 7

WENDA - CE ROHS A60 G45 WIFI bola lampu pintar plastik E27 B22 pemegang lampu led smart bulb RGB a60 led bulb

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Investasi abot ing R&D produk pungkasane wis dibayar. WENDA wis kasil mbalek metu seri produk anyar, yaiku CE ROHS A60 G45 WIFI bohlam lampu pinter plastik E27 B22 nduwèni lampu LED bohlam pinter RGB. Iki pancen unik ing sawetara aspek kalebu tampilan, fitur, lan aplikasi. Sawise CE ROHS A60 G45 WIFI bohlam lampu pinter plastik E27 B22 nduwèni lampu mimpin RGB bohlam pinter iki dibukak, kita nampa saran apik, lan kita pelanggan pracaya sing jinis produk bisa nyukupi kabutuhan dhewe. Hubungi kita - nelpon, isi formulir online utawa nyambung liwat live chat, kita tansah seneng bantuan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-A60RGBAplikasi:Lampu dekorasi njero ruangan
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe Dasar:E14/E26/E27/B22
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):AC220-240v
    Fluks Luminous Lampu (lm):760Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):25000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:Smart RGB wifi bohlamSertifikasi:RoHS, ce
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak CAD otomatis, pangukuran Onsite
    jeneng item:Smart RGB wifi led lampuTipe Led:SMD2835
    Garansi:2 taunukuran:Dhiameter 60x120mm
    warna:RGBRating IP:IP20

    CE ROHS A60 G45 WIFI bola lampu pintar plastik E27 B22 pemegang lampu led smart bulb RGB

    Aplikasi

     

     

    Deskripsi Produk

     

    jeneng item:

    A60 RGB SMART WIFI LED bohlam 

    Bahan:

    Plastik + Aluminium + PC

    Wangun lan Base Lampu:

    A60+E27/E26/B22

    Ukuran Lampu:

    Φ60x120mm

    Tipe Led:

    2835 (46 LED)

    Fungsi:

    Wifi cerdas utawa bluetooth, kanthi ngoperasikake APLIKASI"tuya""Asisten Google""Amazon Alexa"

    Tegangan Input, Watt:

    AC220-240V, 60Hz, 7W/9W/11W

    Tipe Led:

    2835 (46 LED)

    Sudut Beam:

    270

    Warna lan CCT:

    Wifi RGBCW(3000-6000K), Wifi RGB

    CRI:

    >80

    Lumen

    760Lm

    Sertifikasi:

    CE, RoHS, ERP

    Wektu lan Jaminan:

    25000H / Rong taun

    MOQ:

    3000 pcs

    Layanan:

    OEM, nampa cutomize logo, werna

    Packing:

    1 pcs/box, ukuran kotak warna: 6.1x6.1x12.5cm
    200pcs / karton, ukuran karton: 65x33.5x53cm
    bobot reged: 12.6kgs/ctn

    Gambar rinci

     

     

     

    Sertifikasi

     

    Informasi Perusahaan

     

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect