loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Super September liburan dekorasi 14 v 24 v lampu pepaya E14 penggantian lampu led 0.18 w 0.5 w warna dekoratif dipimpin lampu pepaya 1
Super September liburan dekorasi 14 v 24 v lampu pepaya E14 penggantian lampu led 0.18 w 0.5 w warna dekoratif dipimpin lampu pepaya 2
Super September liburan dekorasi 14 v 24 v lampu pepaya E14 penggantian lampu led 0.18 w 0.5 w warna dekoratif dipimpin lampu pepaya 3
Super September liburan dekorasi 14 v 24 v lampu pepaya E14 penggantian lampu led 0.18 w 0.5 w warna dekoratif dipimpin lampu pepaya 4
Super September liburan dekorasi 14 v 24 v lampu pepaya E14 penggantian lampu led 0.18 w 0.5 w warna dekoratif dipimpin lampu pepaya 5
Super September liburan dekorasi 14 v 24 v lampu pepaya E14 penggantian lampu led 0.18 w 0.5 w warna dekoratif dipimpin lampu pepaya 6
Super September liburan dekorasi 14 v 24 v lampu pepaya E14 penggantian lampu led 0.18 w 0.5 w warna dekoratif dipimpin lampu pepaya 1
Super September liburan dekorasi 14 v 24 v lampu pepaya E14 penggantian lampu led 0.18 w 0.5 w warna dekoratif dipimpin lampu pepaya 2
Super September liburan dekorasi 14 v 24 v lampu pepaya E14 penggantian lampu led 0.18 w 0.5 w warna dekoratif dipimpin lampu pepaya 3
Super September liburan dekorasi 14 v 24 v lampu pepaya E14 penggantian lampu led 0.18 w 0.5 w warna dekoratif dipimpin lampu pepaya 4
Super September liburan dekorasi 14 v 24 v lampu pepaya E14 penggantian lampu led 0.18 w 0.5 w warna dekoratif dipimpin lampu pepaya 5
Super September liburan dekorasi 14 v 24 v lampu pepaya E14 penggantian lampu led 0.18 w 0.5 w warna dekoratif dipimpin lampu pepaya 6

Super September liburan dekorasi 14 v 24 v lampu pepaya E14 penggantian lampu led 0.18 w 0.5 w warna dekoratif dipimpin lampu pepaya

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Insinyur profesional kita duwe keahlian nggunakake teknologi. Wis orane katrangan saka sudhut lan akeh katon ing lapangan (s) saka LED Bulbs. Panggunaan teknologi nyumbang kanggo Manufaktur sampurna saka WENDA.Super September liburan hiasan 14v 24v lampu pepaya E14 panggantos mimpin bohlam 0.18w 0.5w werna dekoratif mimpin pepaya bolam iki digunakake digunakake ing lapangan (s) saka LED Bulbs lan kaya. WENDA tanpa henti ngupayakake inovasi lan owah-owahan, ngarep-arep bisa mimpin pangembangan industri lan nambah produk lan layanan kanthi cara sing unik. Kita setya dadi salah sawijining perusahaan paling apik ing pasar.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-E14B01Aplikasi:Lampu natal dekorasi ruangan
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E14
    CRI (Ra>):75Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:Lampu LilinSertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Dasar lampu:E14 bohlam pepayaUkuran Lampu:18*47.5mm
    Tegangan/Daya:14V/0.18WDaya/frekuensi daya:0,18W / 50-60Hz
    Tipe LED:DIP/3 ledWarna Led:putih anget, putih, biru, ijo, abang, pink, Kuning
    Suhu warna:w:2700-3000K, cw:6000-6500kGaransi:2 taun
    Rating IP:IP44Efikasi Luminous (lm/w):15

    Super September liburan dekorasi 14 v 24 v lampu pepaya E14 penggantian lampu led 0.18 w 0.5 w warna dekoratif dipimpin lampu pepaya

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-E14B01

    Jeneng barang:

    E14 T18 Pepaya aneka warna

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    14V / 0.18W, 24V / 0.5W

    Warna Bulb:

    Bening, Abang, Ijo, Biru, Kuning, Ungu

    dhasar:

    E14

    Ukuran Bulb:

    18*48 mm

    Tipe Led:

    DIP/3 Led

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget (2700-3000k), Putih dingin (6000-6500k), Abang, Ijo, Biru, Kuning, Ungu

    Lumen:

    15 Lum

    MOQ:

    1000 pcs

    Kemasan:

    25 pcs/polybag, 100 pcs/kotak batin, 1000 pcs/karton

    Ukuran karton:

    35*25*25cm (0.022cbm/ctn)

    Bobot reged:

    8,8 kg/ctn

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     

     

     

     

     

    Cocokake E14 Wire

     

     

     

     

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 100pcs / kothak njero, 1000pcs / karton

             karton ukuran: 35*25*25 cm

             Bobot reged: 8.8kgs/ctn

    Pangiriman: dening segara (FOB Ningbo, Shanghai),

              dening Express TNT, DHL, UPS, Fedex

              dening Air

     

     

     

    Aliran Produksi

     

    Informasi Perusahaan

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect