loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

220v Mini Smart Bohlam Lampu Led Dekorasi Natal Outdoor Colorful E14 Led Bohlam Lamp 1
220v Mini Smart Bohlam Lampu Led Dekorasi Natal Outdoor Colorful E14 Led Bohlam Lamp 2
220v Mini Smart Bohlam Lampu Led Dekorasi Natal Outdoor Colorful E14 Led Bohlam Lamp 3
220v Mini Smart Bohlam Lampu Led Dekorasi Natal Outdoor Colorful E14 Led Bohlam Lamp 4
220v Mini Smart Bohlam Lampu Led Dekorasi Natal Outdoor Colorful E14 Led Bohlam Lamp 5
220v Mini Smart Bohlam Lampu Led Dekorasi Natal Outdoor Colorful E14 Led Bohlam Lamp 6
220v Mini Smart Bohlam Lampu Led Dekorasi Natal Outdoor Colorful E14 Led Bohlam Lamp 7
220v Mini Smart Bohlam Lampu Led Dekorasi Natal Outdoor Colorful E14 Led Bohlam Lamp 1
220v Mini Smart Bohlam Lampu Led Dekorasi Natal Outdoor Colorful E14 Led Bohlam Lamp 2
220v Mini Smart Bohlam Lampu Led Dekorasi Natal Outdoor Colorful E14 Led Bohlam Lamp 3
220v Mini Smart Bohlam Lampu Led Dekorasi Natal Outdoor Colorful E14 Led Bohlam Lamp 4
220v Mini Smart Bohlam Lampu Led Dekorasi Natal Outdoor Colorful E14 Led Bohlam Lamp 5
220v Mini Smart Bohlam Lampu Led Dekorasi Natal Outdoor Colorful E14 Led Bohlam Lamp 6
220v Mini Smart Bohlam Lampu Led Dekorasi Natal Outdoor Colorful E14 Led Bohlam Lamp 7

220v Mini Smart Bohlam Lampu Led Dekorasi Natal Outdoor Colorful E14 Led Bohlam Lamp

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Ing sasi kepungkur, WENDA wis pengabdian kanggo desain serius lan pangembangan inovatif produk anyar. Iki kanthi resmi diarani 220v Mini Smart Light Bulb Led Lights Christmas Decoration Outdoor Colorful E14 Led Bulb Lamp lan diluncurake menyang pasar wiwit saiki. Prodhuk kasebut ditondoi kanthi pirang-pirang kaluwihan. Jangkauan aplikasi wis ditambahi dadi Smart Bulbs. Hubungi kita - nelpon, isi formulir online utawa nyambung liwat live chat, kita tansah seneng bantuan.

    Panggonan Asal:China (Daratan)Jeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-E14B03Aplikasi:Lampu dekorasi natal ing njaba
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E14
    CRI (Ra>):75Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):15Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitjeneng item:E14 T25 bolam pepaya warna-warni
    Tipe Led:SMD2835Warna bohlam:bening, abang, ijo, biru, kuning, ungu
    Suhu Warna:w:2700-3000k, cw:6000-6500kukuran:25*56 mm
    Tegangan output:24v/220vDaya output:0,5w
    jeneng produk:Filament E14 Holder Smart Light Bulb Led Lampu Dekorasi NatalEfikasi Luminous (lm/w):20

    220v Mini Smart Bohlam Lampu Led Dekorasi Natal Outdoor Colorful E14 Led Bohlam Lamp

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-E14B03

    Jeneng barang:

    E14 T25 lampu led warna-warni

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    230V/1W

    Warna Bulb:

    Bening, Abang, Biru, Kuning, Ijo, Ungu

    dhasar:

    E14

    Ukuran Bulb:

    25*56 mm

    Tipe Led:

    SMD2835

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget, Putih Dingin, Abang, Biru, Ijo, Kuning, Ungu

    Lumen

    15 lum

    Wektu kerja:

    30000Jam

    CRI (Ra>):

    70-90

    Suhu kerja:

    (-20--+40℃)

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat Waterproof:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    Kemasan:

    25 pcs/polybag, 100 pcs/kotak batin, 1000 pcs/karton

    Ukuran karton:

    52*26*40cm(0.054cbm/ctn)

    Bobot reged:

    18kg/ktn

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

     

    Gambar rinci

     

     

     

     Senar kabel sing cocog 

    Kemasan& Pengiriman

     

    Packing: 100pcs / kothak njero, 1000pcs / karton

             karton ukuran: 52*26*40 cm

             Bobot reged: 18kgs/ctn

    Pangiriman: dening segara (FOB Ningbo, Shanghai),

              dening Express TNT, DHL, UPS, Fedex

              dening Air

     

     

     

     

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

    Informasi Perusahaan

     Keuntungan perusahaan kita 

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect