loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Vintage Outdoor Dekorasi Natal Led Window Light Curtain Wall Light 1
Vintage Outdoor Dekorasi Natal Led Window Light Curtain Wall Light 2
Vintage Outdoor Dekorasi Natal Led Window Light Curtain Wall Light 3
Vintage Outdoor Dekorasi Natal Led Window Light Curtain Wall Light 4
Vintage Outdoor Dekorasi Natal Led Window Light Curtain Wall Light 5
Vintage Outdoor Dekorasi Natal Led Window Light Curtain Wall Light 6
Vintage Outdoor Dekorasi Natal Led Window Light Curtain Wall Light 7
Vintage Outdoor Dekorasi Natal Led Window Light Curtain Wall Light 1
Vintage Outdoor Dekorasi Natal Led Window Light Curtain Wall Light 2
Vintage Outdoor Dekorasi Natal Led Window Light Curtain Wall Light 3
Vintage Outdoor Dekorasi Natal Led Window Light Curtain Wall Light 4
Vintage Outdoor Dekorasi Natal Led Window Light Curtain Wall Light 5
Vintage Outdoor Dekorasi Natal Led Window Light Curtain Wall Light 6
Vintage Outdoor Dekorasi Natal Led Window Light Curtain Wall Light 7

Vintage Outdoor Dekorasi Natal Led Window Light Curtain Wall Light

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Tansah ngeyel njupuk teknologi minangka produktivitas pisanan kanggo nambah kekuatan R&D kita, WENDA wis kasil ngembangaken Vintage Outdoor Dekorasi Natal Led Window Light Curtain Wall Light. Adhedhasar pengambilan keputusan strategis ilmiah, didorong dening kemampuan operasi sing kuat, lan didorong dening teknologi lan kemampuan R&D, produk sing dikembangake lan diprodhuksi duwe posisi lan tujuan sing jelas. WENDA bakal tumindak kanthi lengkap babagan pamikiran penting babagan 'kualitas sing paling penting lan paling penting kanggo pelanggan' lan tetep selaras karo wektu kanggo ningkatake kemampuan inovasi perusahaan kita. Kita bakal maju kanthi gagah lan nggayuh tujuane dadi perusahaan utama ing pasar global.

    Panggonan Asal:zhejiang chinaJeneng merek:wenda
    Nomer Model:junekim 0030Aplikasi:Taman
    Tipe barang:Cahya StringsRating IP:ip44
    Bahan Body Lampu:Kabel karet (PVC) rong kabel dening H03RN-F 1x0.5mm,CRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):AC220-240V, 50HzFluks Luminous Lampu (lm):30
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20 - 40Indeks Rendering Warna (Ra):80
    Sertifikasi:ce, RoHS, Saa, VDESumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, pangukuran Onsite, Instalasi Proyek
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):50000

    Deskripsi Produk
    Item No 
    WD-IL-230V
    Merk jeneng  wenda 
    Tegangan 
    AC220-240V, 50Hz
    daya  14W
    warna LED  adat
    nggunakake  Taman, Omah, Ornamen, Dekorasi Pernikahan utawa Hadiah 
     Nyelehake
    30 tetes (6 led / drop + 8 led / drop + 10 led / drop +)
    dawa
    3mx1m
    Plug
    Kabel daya dawane 1,5m (AU/EU/UK)
    Fungsi
    Waterproof IP65, awet

     

    Produk Utama
    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pengiriman

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect