loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu gorden LED putih anget sing dipimpin lampu pesta 1
Lampu gorden LED putih anget sing dipimpin lampu pesta 2
Lampu gorden LED putih anget sing dipimpin lampu pesta 3
Lampu gorden LED putih anget sing dipimpin lampu pesta 4
Lampu gorden LED putih anget sing dipimpin lampu pesta 5
Lampu gorden LED putih anget sing dipimpin lampu pesta 6
Lampu gorden LED putih anget sing dipimpin lampu pesta 7
Lampu gorden LED putih anget sing dipimpin lampu pesta 1
Lampu gorden LED putih anget sing dipimpin lampu pesta 2
Lampu gorden LED putih anget sing dipimpin lampu pesta 3
Lampu gorden LED putih anget sing dipimpin lampu pesta 4
Lampu gorden LED putih anget sing dipimpin lampu pesta 5
Lampu gorden LED putih anget sing dipimpin lampu pesta 6
Lampu gorden LED putih anget sing dipimpin lampu pesta 7

Lampu gorden LED putih anget sing dipimpin lampu pesta

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kanthi karyawan sing berpengalaman, profesional, lan berpendidikan, WENDA efisien lan apik banget kanggo ngembangake produk, salah sijine yaiku lampu sing dipimpin lampu tirai LED putih anget. Wis sawetara fitur unik. Inovasi teknologi promosi produk kanggo entuk posisi sing ora bisa dikalahake ing kompetisi sing sengit. Digunakake ing lampu Partai, Lampu langsir LED putih sing dipimpin lampu pesta sing dipimpin minangka prospek aplikasi sing janjeni.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):25-35Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    dawa:2*3m/2*6mJeneng Liburan:Natal / Lebaran
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitJeneng barang:Lampu langsir LED
    Bahan string:karetDawane * dhuwur:2m * 3m / 2m * 6m, nampa ngatur
    Disambungake:Kanthi konektor lanang lan wadonAplikasi:Dekorasi Pesta Pernikahan Natal
    Sertifikat:CE ROHS SAA VDE

    Lampu langsir LED putih anget kanggo tirai lampu keamanan bangunan lan dekorasi

    Deskripsi Produk

     

    Jeneng produk

    Lampu langsir sing dipimpin

     

    Dawane * dhuwur

    2m * 3m / 2m * 6m, nampa ngatur

     

    String / spasi sing dipimpin

     

    10 cm

    Jumlah led     

     

    600 led/1200 led

     

    Tegangan         

     

    230V

     

    Bahan       

     

    Tali karet

    Bisa disambungake    

    Kanthi konektor lanang lan wadon

     

    Warna kabel     

     

    Ireng/Putih

    Aplikasi    

     

    Dekorasi Pesta Pernikahan Natal

     

    Sertifikat     

     

    CE ROHS SAA VDE

     

     

     

    Aplikasi

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    Informasi Perusahaan

     

    Layanan Kita

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect