loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 1
Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 2
Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 3
Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 4
Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 5
Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 6
Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 7
Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 1
Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 2
Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 3
Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 4
Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 5
Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 6
Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 7

Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Teknologi canggih sing dikenalake lan dianyari kanggo produksi produk sing luwih efisien lan stabil. Fungsine sampurna ing skenario aplikasi saka Holiday Lighting (lawas). We Pabrik ing macem-macem werna lan gaya. WENDA tansah nyengkuyung konsep bisnis customer-centric, ngarahake nyedhiyakake layanan khusus, standar, lan macem-macem pelanggan. Kita fokus ing pangembangan teknologi lan ngarep-arep bisa nggawe sawetara inovasi sing didhukung dening kekuatan teknis sing kuwat.

    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):30-35Garansi (Taun):1-Taun
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Panggonan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng merek:WENDAdawa:2m * 3m / 2m * 6m
    Jeneng Liburan:Pesta Pernikahan NatalSuhu kerja (℃):-20-40
    Fluks Luminous Lampu (lm):30-35Umur Kerja (Jam):30000
    Tegangan Input (V):220Rating IP:IP44
    Daya Rated:66wJeneng produk:Lampu langsir sing dipimpin
    Dawane * dhuwur:2m * 3m / 2m * 6m, nampa ngaturString / spasi dipimpin:10 cm
    Jumlah LED:300 ledBahan:Tali karet
    Disambungake:Kanthi konektor lanang lan wadonWarna kabel:Ireng/Putih
    Aplikasi:Dekorasi Pesta Pernikahan NatalSertifikat:CE ROHS SAA

    Lampu tirai sing apik kanggo dekorasi liburan omah

    Kemasan& Pengiriman

     Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 8

     

    Aplikasi 

    Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 10

     

    Deskripsi Produk

     Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 12

     

    Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 14

     

    Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 16

     

    Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 18

     

    Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 20

     

    Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 22

     

    Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 24

     

    Waca rincian liyane

    Jeneng produk

    Lampu langsir sing dipimpin

     

    Dawane * dhuwur

    2m * 3m / 2m * 6m, nampa ngatur

     

    String / spasi sing dipimpin

     

    10 cm

    Jumlah led     

     

    600 led/1200 led

     

    Tegangan         

     

    230V

     

    Bahan       

     

    Tali karet

    Bisa disambungake    

    Kanthi konektor lanang lan wadon

     

    Warna kabel     

     

    Ireng/Putih

    Aplikasi    

     

    Dekorasi Pesta Pernikahan Natal

     

    Sertifikat     

     

    CE ROHS SAA VDE

    Layanan Kita

      Lampirake Sertifikat

    Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 26

     
    Informasi Perusahaan

     

    Ing Pameran

    Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 28

      Waca perusahaan kita

     Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 30

      Waca kauntungan kita

    Eksterior Landscape Lighting Beauty Led Dj Light Tirai Dekorasi Wedding Dekorasi Karet String Apik kanggo Holiday Home 32

     

     

    FAQ

     

    Kapan aku bisa njaluk rega?

    Kita biasane mangsuli sampeyan sajrone 2 jam. Utawa sampeyan bisa nambah Whats App: +86 17858933877 Aries Ye kanggo diskusi luwih

     

    Apa conto sampeyan gratis utawa butuh biaya?

    Siji sampel gratis. Kapindho kudu ngisi biaya sampel. Lan sampeyan kudu mbayar biaya pengiriman.

     

    Kepiye carane bisa mbayar biaya sampel?

    Sampeyan bisa mbayar liwat Paypal.

     

    Suwene aku bisa ngarepake njaluk sampel?

     Sawise pembayaran, sampel bakal dikirim metu ing 7 dina. Yen kanthi TNT express, sampel bakal tekan sampeyan babagan 7 dina.

     

    Yen produk nampa kustomisasi?

    ya wis. Dawane nampa ngatur. Lan kothak kemasan uga nampa kustomisasi miturut syarat sampeyan.

     

    Apa babagan wektu timbal kanggo produksi massal?

    Terus terang, gumantung saka jumlah pesenan lan musim sampeyan nggawe pesenan. Umumé, disaranake sampeyan miwiti pitakon 60 dina sadurunge tanggal kasebut. Banjur sampeyan kudu bisa ngetung mangsa dodolan.

     

     

    Kanthi kita dhuwit ing aman, bisnis ing aman! 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect