loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Lampu Peri Pernikahan Led Lampu Natal Dekorasi Luar Ruangan Karet Putih 230v Lampu Led String Tahan Air 12m Kawat Karet IP44 Lampu Senar LED 1
WENDA - Lampu Peri Pernikahan Led Lampu Natal Dekorasi Luar Ruangan Karet Putih 230v Lampu Led String Tahan Air 12m Kawat Karet IP44 Lampu Senar LED 2
WENDA - Lampu Peri Pernikahan Led Lampu Natal Dekorasi Luar Ruangan Karet Putih 230v Lampu Led String Tahan Air 12m Kawat Karet IP44 Lampu Senar LED 3
WENDA - Lampu Peri Pernikahan Led Lampu Natal Dekorasi Luar Ruangan Karet Putih 230v Lampu Led String Tahan Air 12m Kawat Karet IP44 Lampu Senar LED 4
WENDA - Lampu Peri Pernikahan Led Lampu Natal Dekorasi Luar Ruangan Karet Putih 230v Lampu Led String Tahan Air 12m Kawat Karet IP44 Lampu Senar LED 5
WENDA - Lampu Peri Pernikahan Led Lampu Natal Dekorasi Luar Ruangan Karet Putih 230v Lampu Led String Tahan Air 12m Kawat Karet IP44 Lampu Senar LED 6
WENDA - Lampu Peri Pernikahan Led Lampu Natal Dekorasi Luar Ruangan Karet Putih 230v Lampu Led String Tahan Air 12m Kawat Karet IP44 Lampu Senar LED 7
WENDA - Lampu Peri Pernikahan Led Lampu Natal Dekorasi Luar Ruangan Karet Putih 230v Lampu Led String Tahan Air 12m Kawat Karet IP44 Lampu Senar LED 1
WENDA - Lampu Peri Pernikahan Led Lampu Natal Dekorasi Luar Ruangan Karet Putih 230v Lampu Led String Tahan Air 12m Kawat Karet IP44 Lampu Senar LED 2
WENDA - Lampu Peri Pernikahan Led Lampu Natal Dekorasi Luar Ruangan Karet Putih 230v Lampu Led String Tahan Air 12m Kawat Karet IP44 Lampu Senar LED 3
WENDA - Lampu Peri Pernikahan Led Lampu Natal Dekorasi Luar Ruangan Karet Putih 230v Lampu Led String Tahan Air 12m Kawat Karet IP44 Lampu Senar LED 4
WENDA - Lampu Peri Pernikahan Led Lampu Natal Dekorasi Luar Ruangan Karet Putih 230v Lampu Led String Tahan Air 12m Kawat Karet IP44 Lampu Senar LED 5
WENDA - Lampu Peri Pernikahan Led Lampu Natal Dekorasi Luar Ruangan Karet Putih 230v Lampu Led String Tahan Air 12m Kawat Karet IP44 Lampu Senar LED 6
WENDA - Lampu Peri Pernikahan Led Lampu Natal Dekorasi Luar Ruangan Karet Putih 230v Lampu Led String Tahan Air 12m Kawat Karet IP44 Lampu Senar LED 7

WENDA - Lampu Peri Pernikahan Led Lampu Natal Dekorasi Luar Ruangan Karet Putih 230v Lampu Led String Tahan Air 12m Kawat Karet IP44 Lampu Senar LED

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Nalika WENDA langkah menyang pasar sing luwih kompetitif, kita ngerti yen siji-sijine cara kanggo njaga kita luwih dhisik tinimbang pesaing liyane yaiku nambah kekuwatan R&D, nambah teknologi, lan ngembangake produk anyar. Led Wedding Fairy Lights Natal Dekorasi Outdoor Karet Putih 230v Waterproof Led String Lights 12m Rubber Wire IP44 luwih unggul tinimbang produk liyane sing padha saka segi tampilan, kinerja, lan cara operasi, lan wis diakoni kanthi suarane dening para pelanggan ing pasar, lan umpan balik pasar. iku apik. We strictly kelet kanggo konsep desain ngelmu, kang nyumbang kanggo katon unik lan gampang kanggo nggunakake kinerja WENDA kita. Kajaba iku, kita ora nate nggunakake bahan mentah sing luwih murah lan mesthekake yen kabeh wis diuji dening inspektur QC, saengga njamin kualitas Lampu Liburan (lawas). Kita yakin produk kita kanthi akeh kaluwihan bisa nggawa keuntungan kanggo kabeh pelanggan.

    Garansi (Taun):1-TaunLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    dawa:12m/180leds, 12m/180ledsJeneng Liburan:Natal, pesta, wedding
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-50Umur Kerja (Jam):30000
    Tegangan Input (V):220Rating IP:IP44
    Jeneng barang:Lampu sorot led 12mBahan Kawat:Kawat karet
    Warna kabel:Ireng, Putih, Ijo, Biru, Abang, KuningDaya Rated:10,8w
    Efikasi Luminous (lm/w):40

    Presentasi produk
    Deskripsi Produk
    Aplikasi
    Lampu liburan ruangan lan njero ruangan kanggo pesta natal pesta pernikahan.
    Item No
    SZ-SL02
    Jeneng produk
    Lampu senar led 12m/180 led
    Bahan
    Kabel karet
    Warna Kabel
    Ireng / putih / ijo / biru / abang / kuning
    dawa
    12m / 180 led
    Tegangan / Daya
    230V / 10.8w
    Emiting werna
    Putih anget/putih dingin/biru/ijo/abang/ungu
    Fungsi
    Disambungake, Waterproof IP44, Awet
    Putih anget
    Putih kadhemen
    Werna biru

    Werna ijo


    Werna ungu


    Werna abang


    Gambar rinci

    Konektor


    Tipe Led


    Plug


    Lampu Peri sing gegandhengan




    230V 24V Kabel Karet warna putih anget
    10m / 100leds utawa 10m / 120leds
    Disambungake, Waterproof IP44




    230V 24V Kabel Karet warna putih DINGIN
    10m / 100leds utawa 10m / 120leds
    Disambungake, Waterproof IP44



    230V 24V Kabel Karet Kabel RED 12m/180leds
    Disambungake, Waterproof IP44



    230V 24V Kabel Karet MELETUP
    Lampu string LED
    Disambungake, Waterproof IP44
    Packing&Pengiriman MOQ Jumlah PCS/CTN Ukuran karton/CM Bobot reged KGS/CTN Wektu Pangiriman Pelabuhan Pangiriman Cara Pengiriman 100 pcs 10 pcs/ctn 48*38*40cm 21 kg/ktn Adhedhasar jumlahNingbo, Shanghai, ShenzhenMiturut segara, Miturut udhara, Miturut express Sertifikat Produk sing gegandhengan Pambuka perusahaan Ningbo Wenda International trade Co., LTD, diadegaké ing taun 2019, minangka pemasok lampu liburan ruangan profesional sing nyedhiyakake adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, bolam LED deco, lampu senar sing dipimpin Globe, lampu senar sing dipimpin Natal. , Led lampu meteor snowfall. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, produk kita duwe kualitas dhuwur lan tahan banyu IP65 / IP44 sing apik, laris ing Australia, umume negara Eropa lan Asia. Kita uga welcome OEM&ODMpesenan. Apa milih produk acurrent saka katalog kita utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.We Sincerely welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi kita perusahaan lan kerjo bareng karo kita ingbasis saka keuntungan bebarengan long-term. We are looking nerusake kanggo nampa pitakonan Panjenengan rauh.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect