loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 1
Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 2
Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 3
Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 4
Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 5
Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 6
Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 7
Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 1
Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 2
Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 3
Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 4
Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 5
Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 6
Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 7

Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA punika pasar-oriented, digabungake karo riset lan pangembangan teknologi pionir lan inovatif kapabilitas, gegandhengan karo talents elit sing menowo karo operasi pasar lan Manajemen, duwe pangertèn pasar ngengkel lan Kapabilitas respon pasar cepet. Sawise Waterproof Rubber Black Cable 10m 100leds Fairy Lights Outdoor Decoration Led Christmas Light String diluncurake menyang pasar, kita wis entuk akeh dhukungan lan pujian. Umume pelanggan mikir manawa produk kaya iki cocog karo pangarepan babagan penampilan lan kinerja. WENDA tansah netepi nilai inti 'integritas lan kejujuran' wiwit diadegake. Kita bakal ngupayakake nggawe lan nyedhiyakake produk kanthi kualitas apik lan nyoba kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para pelanggan.

    Garansi (Taun):1-TaunGaya:lampu festoon
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitPanggonan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng merek:Wendadawa:10m/100leds, 10m/120leds
    Jeneng Liburan:NatalSuhu kerja (℃):-20-45
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Umur Kerja (Jam):30000
    Tegangan Input (V):220VRating IP:IP44
    Efikasi Luminous (lm/w):40jeneng item:Lampu senar led flat head 10m
    Bahan kawat:Kawat karetWarna kawat:Putih, Ireng
    Jumlah bohlam:100 led / 10m, 120 led / 10mLampu bohlam:Cetha
    Tegangan output:220vDisambungake:Bisa disambungake
    sumunar:Kelip-kelip / ora tibajeneng produk:10m100leds Fairy Lampu Outdoor Dekorasi Led Natal Lampu String

    Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String

    Panuku Umpan Balik

    Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 8 

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-SL01

    Jeneng barang:

    Datar lampu kilat led string 10m 100 led / 120 led

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna kawat:

    Ireng, Putih

    Ukuran kawat:

    3 kabel saka H03RN-F 1*0.5mm2 lan 1.5m Eu-plug saka H05RN-F 2*0.75mm2 (utawa 2*1.0mm2)

    Tegangan Input:

    220-240V

    daya:

    8W

    dawa:

    10m (bisa nyambung)

    Jumlah Led:

    100 led/120 led

    Jarak Led:

    10cm / 8,3cm

    Tipe Led:

    DIP/φ5 mm

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget, putih dingin

    Warna Tem:

    w:2700-3000K, cw:6000-6500k

    Led Flashing:

    a: 100 led ora sumunar.  b: 20 led fnggebug +80 ledora sumunar.  c: 12 led ora sumunar. d:20leds sumunar+100leds ora sumunar

    Kemasan:

    20 pcs/ctn

    Ukuran karton:

    53*42*26cm

    Bobot reged:

    21 kg/ktn

    Garansi:

    2 taun

    Waterproof Rate:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

     

    Aplikasi

    Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 10

    Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 12

    Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 14

    Gambar rinci

     Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 16Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 18Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 20Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 22Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 24Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 26Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 28

     

    Lampu senar led kabel putih

    Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 30Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 32

     

    Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 34

    Kemasan& Pangiriman

    Packing: 20 pcs/karton
    karton ukuran: 53*42*26 cm
    Bobot reged: 21kgs/ctn
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa selaras 20M, 30M saben senar. jarak bisa disesuaikan kanggo sampeyan minangka panyuwunan sampeyan.
    Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

     

    Layanan Kita

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

    Karet Tahan Air Kabel Hitam 10 M 100 LED Lampu Peri Dekorasi Luar Ruangan LED Lampu Natal String 36

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect