loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 1
Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 2
Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 3
Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 4
Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 5
Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 6
Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 7
Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 1
Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 2
Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 3
Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 4
Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 5
Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 6
Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 7

Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Produk iki bisa tahan kaping pirang-pirang reresik lan ngumbah. Agen dye-fixing ditambahake menyang materi kanggo nglindhungi werna saka luntur.
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    2. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    3. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Kaluwihan

    1. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    2. Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Ing WENDA, upaya kabeh karyawan wis ngasilake perbaikan sing tetep ing R&Kapabilitas D lan peluncuran Lampu LED komersial Anti banyu sing dipimpin lampu senar E27 dekoratif. Looking kanggo mangsa, Waterproof komersial Vintage dipimpin lampu outdoor hiasan E27 senar lampu bakal terus tindakake rute inovasi sawijining, lan terus introduce talents dhuwur-tech minangka support intelektual, lan usaha kanggo entuk goal saka dadi perusahaan kelas donya. .

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-50Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000dawa:10m/10 soket, 5m, 10m, 20m,
    Jeneng Liburan:Natal, pesta, weddingLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Jeneng barang:E27 Soket tembaga lampu sabukBahan Kawat:Kawat karet
    Tipe Lampu:E27Warna kabel:Ireng, Putih, Ijo, Jambon
    Daya Rated:Max 15w kanggo saben soketEfikasi Luminous (lm/w):40


    Presentasi produk
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 9
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 11
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 13
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 15
    Deskripsi Produk
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 17
    Aplikasi
    Lampu liburan ruangan lan njero ruangan kanggo pesta natal pesta pernikahan.
    Item No
    SZ-RW02
    Jeneng produk
    E27 Soket tembaga lampu sabuk
    Bahan
    Kabel karet
    Warna Kabel
    Ireng / putih / ijo / pink
    dawa
    5m, 10m, 20m, 30m, 50m, 100m  disesuaikan
    Tegangan / Daya
    230V/Max 15w kanggo saben soket
    Cocokake bolam
    E27 meneng dipimpin lampu
    Fungsi
    Disambungake, Waterproof IP44, Awet
    Gambar rinci
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 19
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 21
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 23
    Kabel ireng
    Kabel putih
    Kabel ijo  
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 25

    Bohlam filamen S14 sing cocog


    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 27

    Bohlam globe G45 sing cocog


    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 29

    Bohlam filamen G45 sing cocog


    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 31

    Konektor


    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 33

    Soket meneng tembaga E27


    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 35

    Lampu led sing cocog


    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 37
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 39
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 41
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 43
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 45
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 47
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 49
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 51
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 53
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 55
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 57


    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 59



    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 61



    Related Festoon Lighting




    Kabel Bulat gaya anyar kanthi 2 * 1.5mm2
    Soket E27 UTAWA B22
    Ngatur dawa: 5m, 10m, 20m, 50m, 100m
    ngatur spasi: 30cm, 50cm, 100cm
    Disambungake, Waterproof IP44
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 63
    Lampu led antik komersial anti banyu paling apik lampu senar E27 dekoratif lampu kabel Bulat - Wenda Deco 65


    Karet Flat kabel ireng dening 2*1.5mm2
    Soket E27 UTAWA B22
    Ngatur dawa: 5m, 10m, 20m, 50m, 100m
    ngatur spasi: 30cm, 50cm, 100cm
    Disambungake, Waterproof IP44


    Karet Flat putih kabel dening 2*1.5mm2Soket E27 UTAWA B22Ngatur dawa: 5m, 10m, 20m, 50m, 100mngatur spasi: 30cm, 50cm, 100cmDisambungake, Waterproof IP44Kabel Bulat Karet kanthi 2 * 1.0mm2Soket E27 UTAWA B22Ngatur dawa: 5m, 10m, 20m, 50m, 100mngatur spasi: 30cm, 50cm, 100cmDisambungake, Waterproof IP44Packing&PengirimanMOQJumlah PCS/CTNUkuran karton/CMBobot reged KGS/CTNWektu PangirimanPelabuhan PangirimanCara Pengiriman100 pcs10 pcs/ctn48*38*40cm21 kg/ktnAdhedhasar jumlahNingbo, Shanghai, ShenzhenMiturut segara, Miturut udhara, Miturut expressSertifikatProduk sing gegandhenganPambuka perusahaanNingbo Wenda International trade Co., LTD, diadegaké ing taun 2019, minangka pemasok lampu liburan ruangan profesional sing nyedhiyakake adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, bolam LED deco, lampu senar sing dipimpin Globe, lampu senar sing dipimpin Natal. , Led lampu meteor snowfall. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, produk kita duwe kualitas dhuwur lan tahan banyu IP65 / IP44 sing apik, laris ing Australia, umume negara Eropa lan Asia.Kita uga welcome OEM&ODMpesenan. Apa milih produk acurrent saka katalog kita utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.We Sincerely welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi kita perusahaan lan kerjo bareng karo kita ingbasis saka keuntungan bebarengan long-term. We are looking nerusake kanggo nampa pitakonan Panjenengan rauh.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect