loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 1
Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 2
Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 3
Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 4
Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 5
Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 6
Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 7
Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 1
Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 2
Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 3
Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 4
Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 5
Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 6
Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 7

Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Fitur kompak produk iki ndadekake populer ing antarane para pelanggan.
    Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Lampu sabuk festoon outdoor anti banyu e27 b22 soket lampu kabel karet bunder ireng datar sing diluncurake dening WENDA nduweni posisi sing jelas lan minangka produk sing dirancang kanggo ngatasi titik nyeri industri. Adhedhasar pengambilan keputusan strategis ilmiah, didorong dening kemampuan operasi sing kuat, lan didorong dening teknologi lan R&D kemampuan, produk sing dikembangake lan diprodhuksi duwe posisi lan tujuan sing jelas. Supaya bisa ngrampungake tantangan kanthi sukses, WENDA bakal terus maju ing dalan inovasi teknologi. Kajaba iku, uga bakal kerja keras kanggo nganalisa kabutuhan pasar sing ganti lan nggawe produk sing luwih apik kanggo para pelanggan miturut kabutuhan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:wenda
    Rating IP:IP65Tegangan Input (V):220-240v
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-40dawa:10m 20m 30m 50m 100m, 10m,20m,30m,50m,100m, nampa ngatur
    Jeneng Liburan:NatalGaya:1
    Layanan solusi lampu:Instalasi ProyekBahan:kabel karet
    Warna kabel:ireng putihUkuran kawat:H05RN-F 2*1.0mm2
    Plug::1.5m AU utawa EU plugJarak:30cm, 50cm, 100cm, utawa ngatur
    Soket:E27, B22Tegangan:230V
    Daya Rated:max 15w kanggo saben soketTetembungane:Disambungake, Waterproof IP65


    Deskripsi Produk
    Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 9
    Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 11
    Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 13
    Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 15
    Bulb sing cocog
    Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 17
    Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 19
    Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 21
    Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 23
    Packing& Pangiriman
    Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 25
    Profil Perusahaan
    Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 27
    Sertifikasi
    Lampu sabuk festoon paling apik e27 b22 soket kabel karet bunder kabel ireng Lampu sabuk Perusahaan - Wenda Deco 29
    FAQ
    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?
    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.
    Q2. Apa babagan lead time?
    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka
    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan?
    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya
    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?
    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.
    Q5. Kepiye carane nerusake pesenan kanggo produk iki?
    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.
    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM kanggo produk iki?
    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.
    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?
    A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk kita.
    Q8: Carane menehi hasil karo risak?
    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo
    produk kumpulan sing rusak, kita bakal ndandani lan ngirim maneh menyang sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi kasebut kalebu nelpon maneh miturut
    kahanan nyata.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect