loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - 2X1.0 Lampu Sabuk Karet E27 Dudukan Lampu Tahan Air Festoon Lampu E27 Lampu Yang Dapat Disambung 10m G45 G50 LED Garland String 1
WENDA - 2X1.0 Lampu Sabuk Karet E27 Dudukan Lampu Tahan Air Festoon Lampu E27 Lampu Yang Dapat Disambung 10m G45 G50 LED Garland String 2
WENDA - 2X1.0 Lampu Sabuk Karet E27 Dudukan Lampu Tahan Air Festoon Lampu E27 Lampu Yang Dapat Disambung 10m G45 G50 LED Garland String 3
WENDA - 2X1.0 Lampu Sabuk Karet E27 Dudukan Lampu Tahan Air Festoon Lampu E27 Lampu Yang Dapat Disambung 10m G45 G50 LED Garland String 4
WENDA - 2X1.0 Lampu Sabuk Karet E27 Dudukan Lampu Tahan Air Festoon Lampu E27 Lampu Yang Dapat Disambung 10m G45 G50 LED Garland String 5
WENDA - 2X1.0 Lampu Sabuk Karet E27 Dudukan Lampu Tahan Air Festoon Lampu E27 Lampu Yang Dapat Disambung 10m G45 G50 LED Garland String 6
WENDA - 2X1.0 Lampu Sabuk Karet E27 Dudukan Lampu Tahan Air Festoon Lampu E27 Lampu Yang Dapat Disambung 10m G45 G50 LED Garland String 7
WENDA - 2X1.0 Lampu Sabuk Karet E27 Dudukan Lampu Tahan Air Festoon Lampu E27 Lampu Yang Dapat Disambung 10m G45 G50 LED Garland String 1
WENDA - 2X1.0 Lampu Sabuk Karet E27 Dudukan Lampu Tahan Air Festoon Lampu E27 Lampu Yang Dapat Disambung 10m G45 G50 LED Garland String 2
WENDA - 2X1.0 Lampu Sabuk Karet E27 Dudukan Lampu Tahan Air Festoon Lampu E27 Lampu Yang Dapat Disambung 10m G45 G50 LED Garland String 3
WENDA - 2X1.0 Lampu Sabuk Karet E27 Dudukan Lampu Tahan Air Festoon Lampu E27 Lampu Yang Dapat Disambung 10m G45 G50 LED Garland String 4
WENDA - 2X1.0 Lampu Sabuk Karet E27 Dudukan Lampu Tahan Air Festoon Lampu E27 Lampu Yang Dapat Disambung 10m G45 G50 LED Garland String 5
WENDA - 2X1.0 Lampu Sabuk Karet E27 Dudukan Lampu Tahan Air Festoon Lampu E27 Lampu Yang Dapat Disambung 10m G45 G50 LED Garland String 6
WENDA - 2X1.0 Lampu Sabuk Karet E27 Dudukan Lampu Tahan Air Festoon Lampu E27 Lampu Yang Dapat Disambung 10m G45 G50 LED Garland String 7

WENDA - 2X1.0 Lampu Sabuk Karet E27 Dudukan Lampu Tahan Air Festoon Lampu E27 Lampu Yang Dapat Disambung 10m G45 G50 LED Garland String

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Macem-macem ukuran 2X1.0 Karet sabuk lampu E27 lampholder waterproof festoon lampu E27 connectable lampu 10m kasedhiya kanggo klien. Panggunaan ing 2X1.0 Karet sabuk cahya E27 lampholder anti banyu festoon cahya E27 connectable lampu 10m Manufaktur wis diijini kita kanggo nggunakake luwih efisien sumber daya lan personel.Produk wis Highly dikenali ing lapangan aplikasi (s) cahya Holiday Liyane. Nggabungke kabeh kinerja apik saka bahan mentahan diadopsi, kita 2X1.0 Karet sabuk cahya E27 lampholder waterproof festoon lampu E27 connectable lampu 10m wis mbuktekaken kanggo Applied kanggo lapangan (s) saka Liburan liyane lighting.Our Staff wis dites kaping pirang-pirang ing kothak Applied, prodhuk bisa menehi metu kinerja paling apik kayata kekiatan lan stabilitas.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44, IP65Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-90Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-25-45
    dawa:10m / 10 soketJeneng Liburan:Natal
    Gaya:lampu festoonLayanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, Pangukuran ing situs
    jeneng item:Lampu senar sabuk bunder ireng E27Bahan:Kabel karet
    Warna kabel:irengSoket qty:10m / 20pcs
    Dasar soket:E27Ukuran kabel:H05RN-F 2 * 1,0mm2 karo 1,5m EU / AU-plug
    Jarak:50 cmCathetan:Bisa disambungake
    jeneng produk:Dekorasi Sabuk Outdoor Chain Festoon B22 E27 Commercial String LightEfikasi Luminous (lm/w):40

    Aplikasi

    Lampu festoon dekorasi ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, natal, taman, teras lan liya-liyane.

    Presentasi produk
    Jeneng produk
    Lampu festoon kabel bunder E27
    Bahan
    Kabel karet VDE-H05RN-F 2x1.0mm2
    daya
    Max 15w kanggo saben soket
    Tegangan
    AC220-240V, 50Hz
    Jinis Lamp-house
    E27/B22
    Cocokake bohlam
    G45/G50/A60
    dawa
    10m, 20m, 50m, 100m
    Jarak
    30cm, 50cm, 100cm
    Fungsi
    Disambungake, Waterproof IP44
    Layanan
    OEM, ODM
    Gambar rinci
    Bulb sing cocog
    Rekomendasi Produk
    Packing&Pengiriman
    MOQ
    Jumlah PCS/CTN
    Ukuran karton/CM
    Bobot reged KGS/CTN
    Wektu Pangiriman
    Pelabuhan Pangiriman
    Cara Pengiriman
    10 PCS
    10 PCS/CTN
    UKURAN 48X38X40CM
    21KGS
    Pangiriman cepet
    Ningbo, Shanghai
    Miturut segara, Miturut udhara, Miturut express
    Sertifikat
    Pambuka perusahaan
    Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka supplier lampu ruangan profesional lan karakteristik, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, bolam LED deco, lampu senar sing dipimpin Globe, lampu senar sing dipimpin Natal, Led lampu meteor salju. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). Kabeh produk kita CE lan ROHS disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect