loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu teras antik filamen PVC A60 lampu senar A19 sing apik kanggo dekorasi 1
Lampu teras antik filamen PVC A60 lampu senar A19 sing apik kanggo dekorasi 2
Lampu teras antik filamen PVC A60 lampu senar A19 sing apik kanggo dekorasi 3
Lampu teras antik filamen PVC A60 lampu senar A19 sing apik kanggo dekorasi 4
Lampu teras antik filamen PVC A60 lampu senar A19 sing apik kanggo dekorasi 5
Lampu teras antik filamen PVC A60 lampu senar A19 sing apik kanggo dekorasi 6
Lampu teras antik filamen PVC A60 lampu senar A19 sing apik kanggo dekorasi 7
Lampu teras antik filamen PVC A60 lampu senar A19 sing apik kanggo dekorasi 1
Lampu teras antik filamen PVC A60 lampu senar A19 sing apik kanggo dekorasi 2
Lampu teras antik filamen PVC A60 lampu senar A19 sing apik kanggo dekorasi 3
Lampu teras antik filamen PVC A60 lampu senar A19 sing apik kanggo dekorasi 4
Lampu teras antik filamen PVC A60 lampu senar A19 sing apik kanggo dekorasi 5
Lampu teras antik filamen PVC A60 lampu senar A19 sing apik kanggo dekorasi 6
Lampu teras antik filamen PVC A60 lampu senar A19 sing apik kanggo dekorasi 7

Lampu teras antik filamen PVC A60 lampu senar A19 sing apik kanggo dekorasi

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA tansah nyawisake upaya tanpa wates kanggo riset lan pangembangan produk. Diproses kanthi kerajinan sing rumit, tampilan lampu teras antik filamen PVC A60 lampu senar A19 sing apik banget kanggo dekorasi. Sajrone pirang-pirang taun, lampu teras antik filamen PVC A60 lampu senar A19 sing apik kanggo dekorasi wis diakoni kanthi akeh dening para pelanggan sing wis kerja sama.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):5v
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-45
    dawa:5mJeneng Liburan:Natal
    Gaya:lampu festoonLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    jeneng item:Lampu senar PVC A19Bahan kawat:PVC
    Jumlah bohlam:5m / 10 bolamDudukan lampu:Ndandani
    Tipe Bohlam:A19Efikasi Luminous (lm/w):40

     

    Aplikasi

     

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Item No:

    SZ-A1901

    Jeneng barang:

    Lampu senar filamen A19

    Bahan:

    PVC

    warna:

    CLEAR

    Tegangan/Daya:

    24v/9w

    dawa:

    5m / 10 bolam

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget

    Garansi:

    1 taun

    Sertifikasi:

    CE, ROHS,

    MOQ:

    500PCS

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Packing:

    10 pcs/ctn, 11kgs/ctn, ukuran karton: 48x36x36 cm

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat anti banyu lan kualitas.
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Asia etc.

    Gambar rinci

     

    Cocokake E27 B22 Bulbs

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 1 pcs/box, 10 pcs/ctn
    Ukuran karton: 48X38X36cm
    Bobot reged: 15kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa warna LED sing disesuaikan
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect