loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - 230 V g45 led bulb led fairy bulb lampu led untuk dekorasi liburan G45 String light 1
WENDA - 230 V g45 led bulb led fairy bulb lampu led untuk dekorasi liburan G45 String light 2
WENDA - 230 V g45 led bulb led fairy bulb lampu led untuk dekorasi liburan G45 String light 3
WENDA - 230 V g45 led bulb led fairy bulb lampu led untuk dekorasi liburan G45 String light 4
WENDA - 230 V g45 led bulb led fairy bulb lampu led untuk dekorasi liburan G45 String light 5
WENDA - 230 V g45 led bulb led fairy bulb lampu led untuk dekorasi liburan G45 String light 6
WENDA - 230 V g45 led bulb led fairy bulb lampu led untuk dekorasi liburan G45 String light 7
WENDA - 230 V g45 led bulb led fairy bulb lampu led untuk dekorasi liburan G45 String light 1
WENDA - 230 V g45 led bulb led fairy bulb lampu led untuk dekorasi liburan G45 String light 2
WENDA - 230 V g45 led bulb led fairy bulb lampu led untuk dekorasi liburan G45 String light 3
WENDA - 230 V g45 led bulb led fairy bulb lampu led untuk dekorasi liburan G45 String light 4
WENDA - 230 V g45 led bulb led fairy bulb lampu led untuk dekorasi liburan G45 String light 5
WENDA - 230 V g45 led bulb led fairy bulb lampu led untuk dekorasi liburan G45 String light 6
WENDA - 230 V g45 led bulb led fairy bulb lampu led untuk dekorasi liburan G45 String light 7

WENDA - 230 V g45 led bulb led fairy bulb lampu led untuk dekorasi liburan G45 String light

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Wiwit diluncurake, WENDA wis dijenengi minangka salah sawijining produk sing paling apik lan populer ing perusahaan kita. Panggunaan ing 230V g45 mimpin bohlam mimpin fairy bulb mimpin lampu kanggo manufaktur hiasan liburan wis diijini kita kanggo nggunakake luwih efisien sumber daya lan personel.Produk iki Highly dikenali ing lapangan aplikasi (s) saka cahya Dekoratif. Ing mangsa ngarep, perusahaan bakal ngembangake bisnis luwih akeh.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:OEM/ODM
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220-240V
    Fluks Luminous Lampu (lm):15-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20--40
    dawa:5m 10m (bisa disambungake), dawa sing disesuaikan: 5m / 10bulbs, 10m / 20bulbsJeneng Liburan:Natal
    Layanan solusi lampu:Instalasi ProyekAplikasi:Dekorasi njaba
    Warna LED:Warm White Putih RGBWarna kawat:Ireng Putih
    Bahan:Kabel karet H03RN-F 1X0.5mm2Soket:soket tetep
    Mach bohlam:Bohlam globe G45/DIP 6 ledPlug:Kabel daya AU/EU/UK 1.5m
    Fungsi:Disambungake, Waterproof IP44Layanan:OEM/ODM

    Deskripsi Produk
    Spesifikasi
    Jeneng barang
    Lampu senar G45
    Item No
    WD-G45W-01
    Bahan
    Kabel karet H03RN-F 1X0.5mm2
    Tegangan
    AC220-240V, 50Hz
    daya
    3.5W
    Warna Kabel
    Putih, Ireng
    Soket

    soket tetep

    Cocokake Bulb
    Bohlam globe G45/DIP 6
    Warna Emitting
    Putih anget, Putih Dingin, RGB
    dawa
    Dawane disesuaikan: 5m / 10bulbs, 10m / 20bulbs
    Jarak
    50 cm
    Plug
    Kabel daya AU/EU/UK 1.5m
    Fungsi
    Disambungake, Waterproof IP44
    Layanan
    ODM, OEM
    Packing& Pangiriman
    Profil Perusahaan
    FAQ
    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?
    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.
    Q2. Apa babagan lead time?
    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka
    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan?
    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya
    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?
    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.
    Q5. Kepiye carane nerusake pesenan kanggo produk iki?
    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.
    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM kanggo produk iki?
    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.
    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?
    A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk kita.
    Q8: Carane menehi hasil karo risak?
    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo
    produk kumpulan sing rusak, kita bakal ndandani lan ngirim maneh menyang sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi kasebut kalebu nelpon maneh miturut
    kahanan nyata.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect