loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Led String Light Outdoor Fairy Lights Garland G45 Lampu Teras Taman Pernikahan Natal Dekorasi Lampu Rantai Tahan Air G45 Garland String Light 1
WENDA - Led String Light Outdoor Fairy Lights Garland G45 Lampu Teras Taman Pernikahan Natal Dekorasi Lampu Rantai Tahan Air G45 Garland String Light 2
WENDA - Led String Light Outdoor Fairy Lights Garland G45 Lampu Teras Taman Pernikahan Natal Dekorasi Lampu Rantai Tahan Air G45 Garland String Light 3
WENDA - Led String Light Outdoor Fairy Lights Garland G45 Lampu Teras Taman Pernikahan Natal Dekorasi Lampu Rantai Tahan Air G45 Garland String Light 4
WENDA - Led String Light Outdoor Fairy Lights Garland G45 Lampu Teras Taman Pernikahan Natal Dekorasi Lampu Rantai Tahan Air G45 Garland String Light 5
WENDA - Led String Light Outdoor Fairy Lights Garland G45 Lampu Teras Taman Pernikahan Natal Dekorasi Lampu Rantai Tahan Air G45 Garland String Light 6
WENDA - Led String Light Outdoor Fairy Lights Garland G45 Lampu Teras Taman Pernikahan Natal Dekorasi Lampu Rantai Tahan Air G45 Garland String Light 1
WENDA - Led String Light Outdoor Fairy Lights Garland G45 Lampu Teras Taman Pernikahan Natal Dekorasi Lampu Rantai Tahan Air G45 Garland String Light 2
WENDA - Led String Light Outdoor Fairy Lights Garland G45 Lampu Teras Taman Pernikahan Natal Dekorasi Lampu Rantai Tahan Air G45 Garland String Light 3
WENDA - Led String Light Outdoor Fairy Lights Garland G45 Lampu Teras Taman Pernikahan Natal Dekorasi Lampu Rantai Tahan Air G45 Garland String Light 4
WENDA - Led String Light Outdoor Fairy Lights Garland G45 Lampu Teras Taman Pernikahan Natal Dekorasi Lampu Rantai Tahan Air G45 Garland String Light 5
WENDA - Led String Light Outdoor Fairy Lights Garland G45 Lampu Teras Taman Pernikahan Natal Dekorasi Lampu Rantai Tahan Air G45 Garland String Light 6

WENDA - Led String Light Outdoor Fairy Lights Garland G45 Lampu Teras Taman Pernikahan Natal Dekorasi Lampu Rantai Tahan Air G45 Garland String Light

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Duwe nyerep sing paling apik lan paling padhang kanggo gabung karo kita, WENDA nemokake luwih gampang lan luwih efisien kanggo ngembangake produk kanthi rutin.Led String Light Outdoor Fairy Lights Garland G45 Bulbs Garden Patio Wedding Christmas Decoration Light Chain Waterproof minangka asil paling anyar sing nggabungake kabeh efforts lan kawicaksanan karyawan kita. Kualitas Led String Light Outdoor Fairy Lights Garland G45 Bulbs Garden Patio Wedding Christmas Decoration Light Chain Waterproof ana ing tingkat anjog ing industri lan ora bisa dipisahake saka kerja keras lan inovasi personel teknis sing luar biasa. Kanggo nggawe kita terus berkembang ing dasawarsa sabanjure lan sabanjure, kita kudu fokus kanggo ningkatake kemampuan teknologi lan ngumpulake luwih akeh bakat ing industri. Kanthi upaya lengkap, WENDA percaya yen kita bakal tetep ndhisiki pesaing liyane ing mangsa ngarep.

    Garansi (Taun):2-TaunGaya:Lampu string
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitPanggonan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng merek:Lampu sabuk LED Festoondawa:5m,10m
    Jeneng Liburan:NatalSuhu kerja (℃):-20-40
    Fluks Luminous Lampu (lm):20Umur Kerja (Jam):30000
    Tegangan Input (V):220Rating IP:IP44
    Tegangan:220VDaya Rated:6W

    Deskripsi Produk

     

    Bahan: kabel karet.

     

    Lampu Led String (lampu sabuk, lampu natal, lampu Natal)

    led String ligh kanggo G45 LED Globe bulbst:  
    Tegangan: 230 V  
    Wangun: LED bundar lampu string. saben bohlam karo 3led nang (R/G/B)  

    lampu sabuk led festoon

    G50 LED Bohlam saka Led String Light:

     

    Ukuran: 50M string.10led bulbs  lampu sabuk led festoon

    Tegangan Kerja: 230V Safety kanggo panggunaan. 
    Daya Output: 6W 
    Mode ganti warna: R-G-B-RG-GB-RB-RGB- 
    G50 njaba Lampu string LED

    Aliran Produksi

     

    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pengiriman

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect