loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 1
Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 2
Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 3
Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 4
Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 5
Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 6
Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 7
Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 1
Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 2
Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 3
Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 4
Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 5
Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 6
Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 7

Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    NINGBO WENDA INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD mung mrodhuksi kualitas dhuwur.
    Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
    3. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    Kaluwihan

    1. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    2. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    3. Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora mbebayani kanggo lingkungan.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Nggunakake teknologi ndadekake proses manufaktur dadi lancar lan efisien. Kanthi gati kanggo kaluwihan produk, produk kasebut bisa ditemokake kanthi akeh ing lapangan lampu senar sing dipimpin RGB G45 tahan banyu sing dipimpin lampu globe susu ing ruangan ruangan. Lampu senar sing dipimpin RGB G45 sing dipimpin lampu globe susu sing tahan banyu ing njaba ngidini perusahaan duwe pangsa pasar luwih akeh, daya saing sing luwih kuat lan visibilitas sing luwih dhuwur. Intine, kinerja produk lan kualitase umume ditemtokake dening bahan mentah. Ing babagan bahan mentah saka lampu senar sing dipimpin RGB G45 sing dipimpin lampu globe susu sing tahan banyu ing njaba ruangan, dheweke wis ngalami akeh tes babagan komponen kimia lan kinerja. Kanthi cara iki, kualitas WENDA dijamin saka sumber.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-30 nganti 60dawa:5m,10m
    Jeneng Liburan:NatalLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Tegangan:220V--240VSertifikat:CE ROHS
    Warna LED:RGB.warna-warniBahan:karet
    Aplikasi:Dekorasi njaba


     

    Aplikasi

    Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 9

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

     

    Item No:

    SZ-G45W06

     

    Jeneng barang:

    G45 globe RGB dipimpin lampu string

     

    Bahan:

    Kabel karet

     

    Warna Kabel:

    Ireng, Putih

     

    Plug:

    Cocokake plug dawane 1,5m

     

    Tegangan/Daya:

    AC 220-240V / 7w

     

    dawa:

    5m / 10 bolam, 10m / 20 bolam

     

    Jarak:

    50 cm

     

    Tipe Bohlam Led:

    G45 plastik globe led bohlam

     

    Warna sing dipancarake:

    abang, ijo, biru, kuning, jambon, biru muda, putih dingin, maneka warna

     

    Fungsi:

    Disambungake, Waterproof IP44

     

    Garansi:

    1-2 Taun

     

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

     

    MOQ:

    100 pcs

     

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

     

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat anti banyu lan kualitas.
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Asia etc.

     
     
    Gambar rinci

    Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 11Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 13Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 15Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 17Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 19Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 21Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 23Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 25Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 27

     

     

     Lampu Festoon sing gegandhengan

    Customized RGB dipimpin lampu string G45 IP44 dipimpin milky globe festoon lampu produsen | Wenda Deco 29

    Gegandhengan G45 Led lamp

     

     

     

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect