loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 1
WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 2
WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 3
WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 4
WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 5
WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 6
WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 7
WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 1
WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 2
WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 3
WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 4
WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 5
WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 6
WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 7

WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kanthi bantuan teknisi lan buruh, WENDA pungkasane ngembangake produk sing dijamin kualitas. Produk kasebut diarani Festoon Lights String Lights RGB Colors Change Outdoor Fro Party Wedding Dekorasi Natal G45 Globe Rubber Wire 10m 220V 40. Wiwit diluncurake, Festoon Lights String Lights RGB Colors Change Outdoor Fro Party Wedding Decoration Natal G45 Globe Rubber Wire 10m 220V 40 wis nampa soyo tambah pangalembana saka pelanggan. Desain Festoon Lights String Lights RGB Colors Change Outdoor Fro Party Wedding Decoration Natal G45 Globe Rubber Wire 10m 220V 40 dipikirake kanthi teliti supaya pas karo tren pasar, supaya kita luwih maju tinimbang manufaktur liyane. Iki digawe saka bahan mentah sing wis diuji dening inspektur QC kita. Kanthi ngolah bahan kasebut kanthi teknologi sing luwih apik, kita mesthekake prodhuk kasebut nduweni akeh kaluwihan .WENDA bakal nggawa penak lan keuntungan kanggo para pelanggan.

    Garansi (Taun):2-TaunGaya:lampu festoon
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitPanggonan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng merek:Wendadawa:10m
    Jeneng Liburan:NatalSuhu kerja (℃):-20-45
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Umur Kerja (Jam):30000
    Tegangan Input (V):220VRating IP:IP44
    jeneng item:Lampu string RGB globe G45Bahan kawat:Kawat karet
    Warna kawat:Putih, IrengJumlah bohlam:10M / 20BULBS
    Lampu bohlam:CethaTegangan output:230V
    Disambungake:Bisa disambungakeJarak bohlam:50 cm
    Efikasi Luminous (lm/w):40

    G45 Globe RGB Festoon Lampu Warna Perubahan Luar Ruangan Natal LED RGB String Lampu Fro Pesta Pernikahan Dekorasi

    Aplikasi

    WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 8

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

     

    Item No:

    SZ-G45W06

     

    Jeneng barang:

    G45 globe RGB dipimpin lampu string

     

    Bahan:

    Kabel karet

     

    Warna Kabel:

    Ireng, Putih

     

    Plug:

    Cocokake plug dawane 1,5m

     

    Tegangan/Daya:

    AC 220-240V / 7w

     

    dawa:

    5m / 10 bolam, 10m / 20 bolam

     

    Jarak:

    50 cm

     

    Tipe Bohlam Led:

    G45 plastik globe led bohlam

     

    Warna sing dipancarake:

    abang, ijo, biru, kuning, jambon, biru muda, putih dingin, maneka warna

     

    Fungsi:

    Disambungake, Waterproof IP44

     

    Garansi:

    1-2 Taun

     

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

     

    MOQ:

    100 pcs

     

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

     

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat anti banyu lan kualitas.
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Asia etc.

     
     
    Gambar rinci

    WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 10WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 12WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 14WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 16WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 18WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 20WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 22WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 24WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 26WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 28

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 25 pcs/box, 250 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa warna LED sing disesuaikan
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

    WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 32

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

    WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 34 

    WENDA - Lampu Festoon String Lampu Warna RGB Ganti Luar Ruangan Fro Dekorasi Pesta Pernikahan Natal G45 Globe Kawat Karet 10m 220V 40 G45 String Light 36

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect