loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 1
Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 2
Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 3
Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 4
Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 5
Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 6
Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 1
Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 2
Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 3
Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 4
Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 5
Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 6

Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Wenda Deco diprodhuksi dening tim produksi kita nggunakake unsur multi-colored lan Techniques manual. Cara iki ngidini tim ngontrol kualitas ing saben tahap produksi.
    Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 7

    FAQ

    1.Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
    2. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    3. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    Kaluwihan

    1. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora mbebayani kanggo lingkungan.
    4,10 yuta pesenan saka negara manca.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Tetep cedhak karo tren paling anyar, WENDA wis nggawe Connectable Festoon Belt Light Globe G45 LED Bulb Outdoor String Light Kanggo Party Christmas Wedding Garland minangka produk sing kompetitif ing pasar. Dikarepake bakal mimpin tren industri lan nggawa keuntungan kanggo para pelanggan. The Connectable Festoon Belt Light Globe G45 LED Bulb Outdoor String Light For Party Christmas Wedding Garland nduweni teges kanggo njupuk kabisat maju lan nyuntikake impetus anyar menyang pangembangan industri. Ngandelake produk sing apik lan strategi pemasaran sing wicaksana, WENDA yakin manawa kita bakal entuk pangsa pasar gedhe ing mangsa ngarep lan uga entuk manfaat kanggo para pemangku kepentingan.

    Garansi (Taun):2-TaunGaya:Lampu string
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitPanggonan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng merek:Lampu sabuk LED Festoondawa:5m,10m
    Jeneng Liburan:NatalSuhu kerja (℃):-20-40
    Fluks Luminous Lampu (lm):20Umur Kerja (Jam):30000
    Tegangan Input (V):220Rating IP:IP44
    Tegangan:220VDaya Rated:6W


    Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 8

    Deskripsi Produk

     

    Bahan: kabel karet.

     

    Lampu Led String (lampu sabuk, lampu natal, lampu Natal)

    led String ligh kanggo G45 LED Globe bulbst:  
    Tegangan: 230 V  
    Wangun: LED bundar lampu string. saben bohlam karo 3led nang (R/G/B)  

    lampu sabuk led festoon

    G50 LED Bohlam saka Led String Light:

     

    Ukuran: 50M string.10led bulbs  lampu sabuk led festoon

    Tegangan Kerja: 230V Safety kanggo panggunaan. 
    Daya Output: 6W 
    Mode ganti warna: R-G-B-RG-GB-RB-RGB- 
    G50 njaba Lampu string LED
    Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 10
    Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 12Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 14Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 16Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 18Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 20Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 22Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 24

    Aliran Produksi

    Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 26Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 28Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 30 

    Informasi Perusahaan

     

    Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 32

    Kemasan& Pengiriman

    Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 34

    Sertifikasi

    Sambungake Festoon Globe G45 Outdoor String Light Kanggo Pesta Natal Pernikahan 36 

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect