loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Pangiriman Cepet Lampu LED G45 String Lampu Luar Ruangan Waterproof Lampu senar dipimpin 1
WENDA - Pangiriman Cepet Lampu LED G45 String Lampu Luar Ruangan Waterproof Lampu senar dipimpin 2
WENDA - Pangiriman Cepet Lampu LED G45 String Lampu Luar Ruangan Waterproof Lampu senar dipimpin 3
WENDA - Pangiriman Cepet Lampu LED G45 String Lampu Luar Ruangan Waterproof Lampu senar dipimpin 4
WENDA - Pangiriman Cepet Lampu LED G45 String Lampu Luar Ruangan Waterproof Lampu senar dipimpin 5
WENDA - Pangiriman Cepet Lampu LED G45 String Lampu Luar Ruangan Waterproof Lampu senar dipimpin 6
WENDA - Pangiriman Cepet Lampu LED G45 String Lampu Luar Ruangan Waterproof Lampu senar dipimpin 7
WENDA - Pangiriman Cepet Lampu LED G45 String Lampu Luar Ruangan Waterproof Lampu senar dipimpin 1
WENDA - Pangiriman Cepet Lampu LED G45 String Lampu Luar Ruangan Waterproof Lampu senar dipimpin 2
WENDA - Pangiriman Cepet Lampu LED G45 String Lampu Luar Ruangan Waterproof Lampu senar dipimpin 3
WENDA - Pangiriman Cepet Lampu LED G45 String Lampu Luar Ruangan Waterproof Lampu senar dipimpin 4
WENDA - Pangiriman Cepet Lampu LED G45 String Lampu Luar Ruangan Waterproof Lampu senar dipimpin 5
WENDA - Pangiriman Cepet Lampu LED G45 String Lampu Luar Ruangan Waterproof Lampu senar dipimpin 6
WENDA - Pangiriman Cepet Lampu LED G45 String Lampu Luar Ruangan Waterproof Lampu senar dipimpin 7

WENDA - Pangiriman Cepet Lampu LED G45 String Lampu Luar Ruangan Waterproof Lampu senar dipimpin

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Didhukung dening desainer kreatif, ahli R&D sing berpengalaman, teknisi trampil, lan liya-liyane. Iki minangka asil kerja keras lan upaya kreatif lan bakal dikarepake pangguna Liwat aplikasi teknologi, WENDA wis nguwasani cara sing paling efisien lan ngirit tenaga kerja kanggo ngasilake produk kasebut. kanggo nggunakake sudhut ing lapangan aplikasi lampu Natal. WENDA tansah netepi filosofi bisnis sing berorientasi pasar lan nganggep 'kejujuran & ketulusan' minangka prinsip perusahaan. Kita nyoba nggawe jaringan distribusi swara lan ngarahake nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

    Panggonan Asal:zhejiang chinaJeneng merek:wenda
    Rating IP:ip44Tegangan Input (V):220v
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):70Fluks Luminous Lampu (lm):30
    Garansi (Taun):2-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-40Indeks Rendering Warna (Ra):80
    dawa:5m & 10mJeneng Liburan:Natal
    Dhukungan Dimmer:OraGaya:Lampu string G45
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):30000

       

    Deskripsi Produk

     

    Panggonan Asal:

    Zhejiang, China
    Garansi (Taun): 2-Taun
    Tegangan 220V
    Rating IP: IP44
    Working Lifetime: 30000
    dawa: 5m,10m
    Tegangan Input (V): 220
    Jeneng Liburan: Natal
    Gaya: Lampu string
    Suhu Kerja -20-40
    Jeneng merek: Lampu sabuk LED Festoon
    Gambar rinci

     

    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    Sertifikasi

     

    bali menyang omah

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect