loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Outdoor IP65 digunakake kanggo Taman Pesta Globe Patio Lampu rantai Ce Rohs G45 bohlam Led String Light 1
Outdoor IP65 digunakake kanggo Taman Pesta Globe Patio Lampu rantai Ce Rohs G45 bohlam Led String Light 2
Outdoor IP65 digunakake kanggo Taman Pesta Globe Patio Lampu rantai Ce Rohs G45 bohlam Led String Light 3
Outdoor IP65 digunakake kanggo Taman Pesta Globe Patio Lampu rantai Ce Rohs G45 bohlam Led String Light 4
Outdoor IP65 digunakake kanggo Taman Pesta Globe Patio Lampu rantai Ce Rohs G45 bohlam Led String Light 5
Outdoor IP65 digunakake kanggo Taman Pesta Globe Patio Lampu rantai Ce Rohs G45 bohlam Led String Light 6
Outdoor IP65 digunakake kanggo Taman Pesta Globe Patio Lampu rantai Ce Rohs G45 bohlam Led String Light 7
Outdoor IP65 digunakake kanggo Taman Pesta Globe Patio Lampu rantai Ce Rohs G45 bohlam Led String Light 1
Outdoor IP65 digunakake kanggo Taman Pesta Globe Patio Lampu rantai Ce Rohs G45 bohlam Led String Light 2
Outdoor IP65 digunakake kanggo Taman Pesta Globe Patio Lampu rantai Ce Rohs G45 bohlam Led String Light 3
Outdoor IP65 digunakake kanggo Taman Pesta Globe Patio Lampu rantai Ce Rohs G45 bohlam Led String Light 4
Outdoor IP65 digunakake kanggo Taman Pesta Globe Patio Lampu rantai Ce Rohs G45 bohlam Led String Light 5
Outdoor IP65 digunakake kanggo Taman Pesta Globe Patio Lampu rantai Ce Rohs G45 bohlam Led String Light 6
Outdoor IP65 digunakake kanggo Taman Pesta Globe Patio Lampu rantai Ce Rohs G45 bohlam Led String Light 7

Outdoor IP65 digunakake kanggo Taman Pesta Globe Patio Lampu rantai Ce Rohs G45 bohlam Led String Light

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA njaga norma kualitas sing ketat kanggo nggawe IP65 Outdoor sing digunakake kanggo Garden Party Globe Patio Lights chain Ce Rohs G45 bohlam Led String Light. Asil saka upgrade ing teknologi mbuktekaken banget positif. IP65 Outdoor rampung digunakake kanggo Garden Party Globe Patio Lights chain Ce Rohs G45 bohlam Led String Light ditondoi kanthi kualitas stabil. Bisa muter nilai paling gedhe ing lapangan lampu Partai. Staff kita saged wis pengabdian kanggo dandan lan nginggilaken teknologi.Ing cahya Party, prodhuk iki digunakake digunakake.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220V
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-45
    dawa:5m,10mJeneng Liburan:Natal
    Gaya:lampu festoonLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    jeneng item:G45 globe bulb 6leds warm white string lightBahan kawat:Kawat karet
    Warna kawat:Putih, IrengJumlah bohlam:10 bolam / 5m, 20 bolam / 10m
    Lampu bohlam:CethaTegangan output:24v
    Disambungake:Bisa disambungakeJarak bohlam:50 cm
    jeneng produk:Ce Rohs g45 bulb Led String LightEfikasi Luminous (lm/w):40

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

      

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    G45W01

    Jeneng barang:

    G45 globe bening warm white string light 

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna kawat:

    Ireng, Putih

    Ukuran kawat:

    3 kabel H03RN-F 1*0.5mm2 karo kabel karet plug 1.5m H05RN-F

    Tegangan Input:

    220-240V

    Tegangan Output/Daya:

    230V/3.5W

    dawa:

    5 m / 10 lampu, 10 m / 20 bolam (bisa disambungake 100 set)

    Jarak:

    50 cm

    bohlam:

    G45 bohlam plastik bening (tetep)

    Tipe Led:

    DIP/6 led

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget (2700-3000k)

    Packaging:

    20 pcs/ctn

    Ukuran karton:

    52*26*48cm(0.065cbm/ctn)

    Bobot reged:

    17 kg/ktn

    Garansi:

    1 Taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100 pcs

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai/Guangzhou

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

     

    Gambar rinci

    Gegandhengan G45 Led lamp

     

     

    Panuku Umpan Balik

     

    Kemasan& Pangiriman

    Packing: 25 pcs/box, 250 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa warna LED sing disesuaikan
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect