loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - CE ROHS IP44 Lampu Dekorasi Natal String Lampu Tahan Air Lampu Liburan Luar Ruangan 5m 10m G45 G50 LED Garland String 1
WENDA - CE ROHS IP44 Lampu Dekorasi Natal String Lampu Tahan Air Lampu Liburan Luar Ruangan 5m 10m G45 G50 LED Garland String 2
WENDA - CE ROHS IP44 Lampu Dekorasi Natal String Lampu Tahan Air Lampu Liburan Luar Ruangan 5m 10m G45 G50 LED Garland String 3
WENDA - CE ROHS IP44 Lampu Dekorasi Natal String Lampu Tahan Air Lampu Liburan Luar Ruangan 5m 10m G45 G50 LED Garland String 4
WENDA - CE ROHS IP44 Lampu Dekorasi Natal String Lampu Tahan Air Lampu Liburan Luar Ruangan 5m 10m G45 G50 LED Garland String 5
WENDA - CE ROHS IP44 Lampu Dekorasi Natal String Lampu Tahan Air Lampu Liburan Luar Ruangan 5m 10m G45 G50 LED Garland String 6
WENDA - CE ROHS IP44 Lampu Dekorasi Natal String Lampu Tahan Air Lampu Liburan Luar Ruangan 5m 10m G45 G50 LED Garland String 7
WENDA - CE ROHS IP44 Lampu Dekorasi Natal String Lampu Tahan Air Lampu Liburan Luar Ruangan 5m 10m G45 G50 LED Garland String 1
WENDA - CE ROHS IP44 Lampu Dekorasi Natal String Lampu Tahan Air Lampu Liburan Luar Ruangan 5m 10m G45 G50 LED Garland String 2
WENDA - CE ROHS IP44 Lampu Dekorasi Natal String Lampu Tahan Air Lampu Liburan Luar Ruangan 5m 10m G45 G50 LED Garland String 3
WENDA - CE ROHS IP44 Lampu Dekorasi Natal String Lampu Tahan Air Lampu Liburan Luar Ruangan 5m 10m G45 G50 LED Garland String 4
WENDA - CE ROHS IP44 Lampu Dekorasi Natal String Lampu Tahan Air Lampu Liburan Luar Ruangan 5m 10m G45 G50 LED Garland String 5
WENDA - CE ROHS IP44 Lampu Dekorasi Natal String Lampu Tahan Air Lampu Liburan Luar Ruangan 5m 10m G45 G50 LED Garland String 6
WENDA - CE ROHS IP44 Lampu Dekorasi Natal String Lampu Tahan Air Lampu Liburan Luar Ruangan 5m 10m G45 G50 LED Garland String 7

WENDA - CE ROHS IP44 Lampu Dekorasi Natal String Lampu Tahan Air Lampu Liburan Luar Ruangan 5m 10m G45 G50 LED Garland String

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Wiwit wiwitan, WENDA wis melu ing R&D produk supaya kita luwih maju tinimbang pesaing liyane ing industri kasebut. Panggunaan teknologi nyumbang kanggo manufaktur sampurna saka WENDA.CE ROHS IP44 Natal Dekorasi Lampu String Lampu Waterproof Outdoor Holiday Lighting 5m 10m iki digunakake digunakake ing lapangan (s) saka lampu Hiasan lan kaya. WENDA wis sukses nggedhekake bisnis ing pasar ing sawetara taun kepungkur lan bisa uga perusahaan kasebut bisa berkembang luwih apik ing mangsa ngarep.

    Panggonan Asal:CinaRating IP:ip44
    Tegangan Input (V):AC 220V (± 10%)Jeneng Liburan:preian festival natal
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):20000
    Wektu kerja (jam):20000Jeneng barang:String G45 cahya putih anget
    Bahan Kawat:Kawat karetTipe Lampu:G45
    Tipe Led:DIP/6 ledWarna LED:Putih Anget
    Warna Lampu:CethaTegangan/Daya:230v/3.5w
    Warna kawat:Ireng, putih

    Presentasi produk
    Aplikasi
    Lampu liburan ruangan lan njero ruangan kanggo pesta natal pesta pernikahan.
    Item No
    SZ-G45W01
    Jeneng produk
    Lampu senar globe putih anget G45
    Bahan
    Kabel karet
    Warna Kabel
    Kabel ireng lan kabel putih
    dawa
    5m / 10 bolam
    Tegangan / Daya
    230V/3.5W
    Warna Emitting
    Putih anget
    Fungsi
    Disambungake, Waterproof IP44, Awet
    Deskripsi Produk
    Bohlam globe plastik
    Konektor
    plug dawane 1,5m
    Gambar rinci
    Related Festoon Lighting




    G45 Kabel putih lampu string putih anget
    5m / 10 bolam utawa 10m / 20 bolam
    Disambungake, Waterproof IP44





    G50 Kabel putih lampu senar globe warna-warni 5m/10bulbs utawa 10m/20bulbs
    Disambungake, Waterproof IP44



    G50 Kabel ireng lampu senar globe warna-warni 5m/10bulbs utawa 10m/20bulbs
    Disambungake, Waterproof IP44



    G50 Kabel ireng lampu senar globe putih anget 5m/10bulbs utawa 10m/20bulbs
    Disambungake, Waterproof IP44
    Packing&Pengiriman
    MOQ
    Jumlah PCS/CTN
    Ukuran karton/CM
    Bobot reged KGS/CTN
    Wektu Pangiriman
    Pelabuhan Pangiriman
    Cara Pengiriman
    100 pcs
    20 pcs/ctn
    46*26*63cm
    17 kg/ktn
    Adhedhasar jumlah
    Ningbo, Shanghai, Shenzhen
    Miturut segara, Miturut udhara, Miturut express
    Sertifikat
    Produk sing gegandhengan
    Pambuka perusahaan
    Ningbo Wenda International trade Co., LTD, diadegaké ing taun 2019, minangka pemasok lampu liburan ruangan profesional sing nyedhiyakake adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, bolam LED deco, lampu senar sing dipimpin Globe, lampu senar sing dipimpin Natal. , Led lampu meteor snowfall. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, produk kita duwe kualitas dhuwur lan tahan banyu IP65 / IP44 sing apik, laris ing Australia, umume negara Eropa lan Asia.
    Kita uga welcome OEM&ODM
    pesenan. Apa milih produk acurrent saka katalog kita utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan.
    Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.
    We Sincerely welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi kita perusahaan lan kerjo bareng karo kita ing
    basis saka keuntungan bebarengan long-term. We are looking nerusake kanggo nampa pitakonan Panjenengan rauh.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect