loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 1
Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 2
Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 3
Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 4
Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 5
Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 6
Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 7
Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 1
Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 2
Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 3
Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 4
Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 5
Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 6
Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 7

Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Produk kasebut diakoni sacara luas lan ditampa ing industri.
    Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    2. Apa sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    3. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    4,10 yuta pesenan saka negara manca.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Amarga persaingan pasar sing saya sengit lan sengit, WENDA luwih nggatekake pentinge R.&D saka produk anyar. Ing sawetara sasi kepungkur, kita wis pengabdian kanggo pangembangan produk anyar lan wis sukses ngembangaken Color Change IP44 Waterproof Garland Outdoor Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Fairy Light. Inovasi teknologi minangka faktor penting kanggo produk kanggo mbentuk daya saing inti lan njaga keunggulan kompetitif. Wiwit diadegaké, WENDA tansah tundhuk karo standar internasional lan standar etika sing dhuwur, saéngga nawakake produk sing bisa dipercaya. Kita mesthi ngetutake prinsip bisnis 'kejujuran& integritas', sing njamin layanan sing paling dipercaya dikirim menyang saben pelanggan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Lampu sabuk LED Festoon
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):20Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    dawa:5m,10mJeneng Liburan:Natal
    Dhukungan Dimmer:OraGaya:Lampu string
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitTegangan:220V
    Daya Rated:6W


    Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 9

    Deskripsi Produk

     

    Bahan: kabel karet.

     

    Lampu Led String (lampu sabuk, lampu natal, lampu Natal)

    led String ligh kanggo G45 LED Globe bulbst:  
    Tegangan: 230 V  
    Wangun: LED bundar lampu string. saben bohlam karo 3led nang (R/G/B)  

    lampu sabuk led festoon

    G50 LED Bohlam saka Led String Light:

     

    Ukuran: 50M string.10led bulbs  lampu sabuk led festoon

    Tegangan Kerja: 230V Safety kanggo panggunaan. 
    Daya Output: 6W 
    Mode ganti warna: R-G-B-RG-GB-RB-RGB- 
    G50 njaba Lampu string LED
    Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 11
    Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 13Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 15Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 17Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 19Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 21Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 23Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 25

    Aliran Produksi

    Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 27Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 29Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 31 

    Informasi Perusahaan

     

    Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 33

    Kemasan& Pangiriman

    Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 35

    Sertifikasi

    Multicolor RGB Festoon Light G45 Globe Bulb String Light G45 Garland string light Produsen | Wenda Deco 37 

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect