loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 1
Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 2
Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 3
Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 4
Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 5
Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 6
Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 7
Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 1
Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 2
Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 3
Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 4
Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 5
Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 6
Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 7

Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Insinyur profesional kita duwe keahlian nggunakake teknologi. Nduwe ruang lingkup sing wiyar lan umume katon ing lapangan Lampu Liburan (lawas). Produk kasebut dianugerahi kinerja sing stabil lan multi-fungsi. Utamane digunakake ing lapangan aplikasi (s) saka Holiday Lighting (lawas). Hubungi kita - nelpon, isi formulir online utawa nyambung liwat live chat, kita tansah seneng bantuan.

    Garansi (Taun):2-TaunGaya:lampu festoon
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitPanggonan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng merek:Wendadawa:5m,10m
    Jeneng Liburan:NatalSuhu kerja (℃):-20-45
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Umur Kerja (Jam):30000
    Tegangan Input (V):220vRating IP:IP44, IP65
    jeneng item:Lampu senar bohlam warna-warni G50Jumlah bohlam:5m / 10pcs, 10m / 20pcs
    Dudukan lampu:NdandaniTegangan output:24V
    Disambungake:Bisa disambungake

    Aplikasi
    Lampu liburan kanggo dekorasi ruangan: Garland, Patio, latar mburi, pesta, wedding lan Natal
    Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 8
    Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 10
    Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 12
    Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 14
    Deskripsi Produk
    Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 16
    Jeneng produk
    Lampu string garland G50
    Bahan
    Kabel karet ireng + bohlam plastik
    Tegangan / Daya
    24v/9w
    dawa
    5m / 10 bolam, 10m / 20 bolam
    Cocokake bohlam
    Lampu Led G50 Kab
    Konektor
    Konektor lanang lan wadon
    Pertandhingan set
    3-5 set konektor bebarengan
    Plug
    AU/EU/UK -Adaptor plug
    Fungsi
    Panggunaan ruangan, Waterproof IP44
    Sertifikat
    CE, Rohs
    Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 18
    Jeneng produk
    Lampu string garland G50
    Bahan
    Kabel karet putih + bohlam plastik
    Tegangan / Daya
    24v/9w
    dawa
    5m / 10 bolam, 10m / 20 bolam
    Cocokake bohlam
    Lampu Led G50 Kab
    Konektor
    Konektor lanang lan wadon
    Pertandhingan set
    3-5 set konektor bebarengan
    Plug
    AU/EU/UK -Adaptor plug
    Fungsi
    Panggunaan ruangan, Waterproof IP44
    Sertifikat
    CE, Rohs
    Gambar Details
    Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 20
    Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 22
    Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 24
    G50 Lampu senar globe warna-warni
    G50 Milky globe string lights
    G50 Lampu senar globe sing cetha



    Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 26





    Kabel karet ireng
    5m / 10 bolam
    10m / 20 bolam
    bisa disambungake




    Kabel karet putih
    5m / 10 bolam
    10m / 20 bolam
    bisa disambungake
    Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 28
    Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 30





    Soket gantung, fleksibel kanggo panggunaan ruangan






    SMD2835/5 LED 
    Putih anget
    Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 32
    Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 34





    Tes anti banyu: 
    Rating anti banyu IP44





    Tes anti banyu: 
    bisa tekan IP44 rating anti banyu
    Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 36
    Natal Wedding Party Taman festoon lampu ruangan G50 bohlam string lampu kanggo dekorasi 38
    Dekorasi ruangan kanggo pesta pesta lan liburan Dekorasi ruangan kanggo pesta pesta lan liburan Tegangan output 24V/9Wnganggo plug adaptor lan safety digunakake,karo konektor lanang lan wadon anti banyu Produk sing gegandhengan Packing lan Pengiriman MOQPCS/CTNBobot / CTNUkuran kartonLoading saka portcara pengiriman100 pcs5 pcs/ctn8,8 kg/ctn63x32x28 cmNingbo, ShanghaiMiturut segara, udara, ekspres Sertifikasi Profil Perusahaan Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan supplier lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22,Led deco bolam, Globe led senar lampu, Natal mimpin senar lampu, Led snowfall lampu meteor. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). We are Verified Supplier, Kabeh Produk kita CE lan ROHS Approved (Sertifikat lan testing ndeleng website). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect