loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 1
Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 2
Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 3
Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 4
Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 5
Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 6
Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 7
Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 1
Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 2
Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 3
Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 4
Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 5
Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 6
Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 7

Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2,10 yuta pesenan saka negara manca.
    3.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    02
    10 yuta pesenan saka negara manca.
    03
    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon solar

    P:

    Apa jenis sertifikat sampeyan?     

    A:

    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    P:

    Apa standar paket?     

    A:

    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    P:

    Apa wektu pangiriman?     

    A:

    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    WENDA tetep munggah karo tren pembangunan pasar, maju karo kaping, liwat analisis industri profesional lan posisi pasar pas, gumantung ing kekuatan produksi kuwat lan pasukan technical kuwat, New g50 mimpin senar putih 230v Garland Festoon waterproof Led Globe String saka Wedding Patio Lighting Model Light wis diprodhuksi. Adhedhasar pengambilan keputusan strategis ilmiah, didorong dening kemampuan operasi sing kuat, lan didorong dening teknologi lan R&D kemampuan, produk sing dikembangake lan diprodhuksi duwe posisi lan tujuan sing jelas. Sawise nganalisa dinamika industri lan riset pangembangan pasar, kita mesthekake WENDA kita duwe kaluwihan ing tampilan lan kinerja. Iki dirancang kanthi struktur lan tampilan sing unik, saengga bisa narik kawigaten para pelanggan potensial. Kajaba iku, fitur saka G50 anyar sing dipimpin senar putih 230v Garland Festoon waterproof Led Globe String Of Wedding Patio Lighting Model Light ndadekake luwih larang.

    Tipe:Dekorasi NatalTipe Barang Natal:Dekorasi Natal ruangan
    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Nomer Model:SL-LBL-8Bahan:sabuk kabel karet
    jeneng produk:G50 garland festoon cahyawarna:putih anget
    ukuran:10mMOQ:100 pcs
    Sertifikat:CE RoHS


    Deskripsi Produk
     Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 11Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 13Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 15Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 17Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 19Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 21

     Kanthi kita dhuwit ing aman, bisnis ing aman

    jeneng produk

    CE ROHS disetujoni G50 festoon lampu string global kanggo dekorasi ruangan lan njero ruangan.

    Bahan

    Kawat karet

    Tipe soket lampu

    E27

    Tegangan

    220V

    daya dirating

    6W

    dawa

    10m, cbisa disambungake, disesuaikan ditampa

    Lampholders

    20, selaras ditampa

    Ruang soket lampu

    50cm, disesuaikan ditampa

    warna

    Ireng / Putih

    MIO

    500PCS

    IP Rate

    IP44

    Sertifikat

    CE. RoHS. SAA

    Kawat tembaga

    diameteripun punika 3.2mm, tembaga murni: 0.5mm2

    Aplikasi

    akulawang lannjaba ruangan Cnatal / Pernikahan / Pesta / Taman / PubDekorasi.

    Kemasan

    20 pcs/karton 21KGS 53*42*26 cm

    Pengiriman

    10 dina
     
     

     

     

    Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 23Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 25Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 27Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 29Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 31Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 33Best New g50 warm white 230v waterproof Led Globe String light Of Wedding Patio Lighting Company - Wenda Deco 35

    FAQ

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?
    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.
    Q2. Apa babagan lead time?
    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka
    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan?
    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya
    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?
    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.
    Q5. Kepiye carane nerusake pesenan kanggo produk iki?
    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.
    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM kanggo produk iki?
    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.
    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?
    A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk kita.
    Q8: Carane menehi hasil karo risak?
    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurangsaka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect