loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 1
Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 2
Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 3
Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 4
Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 5
Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 6
Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 7
Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 1
Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 2
Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 3
Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 4
Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 5
Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 6
Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 7

Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    2. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane sampeyan bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
    3. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    Kaluwihan

    1. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    2. Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.
    3.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    4,10 yuta pesenan saka negara manca.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Best G50 festoon string lights for indoor and outdoor holiday decoration Company - Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 9

    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 10

    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.

    Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 11

    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 12

    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Iki minangka salah sawijining produk sing laris saka WENDA. Teknologi biasane diadopsi kanggo desain lan Manufaktur produk. Kanthi gati kanggo serviceability lan kepraktisan, dipimpin sabuk lampu G50 festoon senar lampu kanggo hiasan njero ruangan ruangan lan liburan bisa umum katon ing lapangan (s) saka cahya Dekoratif. WENDA arep kanggo klumpukne liyane talents industri amarga kawicaksanan wong mimpin sumber kanggo kita kanggo advance maju. We rencana kanggo nyedhiakke jumlah gedhe saka dhuwit kanggo pangembangan produk lan nganyarke teknologi. Apa maneh, kita kepengin dadi perusahaan sing duwe pengaruh ing pasar global.

    Panggonan Asal:CinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    dawa:5m, 10mJeneng Liburan:Natal
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitTegangan:220V
    Daya Rated:9wAplikasi:Dekorasi njero ruangan lan ruangan
    Sertifikat:CE ROHSWarna cahya:Putih Anget
    Dianggo:Pesta Pernikahan, dekorasi liburanTipe:Bisa disambungake
    Bahan:Kawat karet


    Lampu liburan G50 lampu festoon kanggo dekorasi njero ruangan lan ruangan

     

    Warna bohlam

    Putih anget, disesuaikan ditampa

    Warna kabel

    ireng, putih

    Tegangan

    220V-240V

    daya dirating

    9W

    dawa

    5m, 10m, bisa disambungake, disesuaikan ditampa

    Led papan

    0,5m, 1m

    Jumlah bolam sing dipimpin

     10, 20, disesuaikan ditampa

    IP:

    IP44

    warna

    Putih anget

    Suhu warna

    2500K-2700K

    MOQ

    100PCS

    Sertifikat

    CE. RoHS

    Aplikasi

    akulawang lannjaba ruangan Cnatal / Pernikahan / Pesta / Taman / PubDekorasi.

    Kemasan

    63*35*44 cm (10 pcs/karton) 18kg / karton

    Pengiriman

    15

     

    Ndeleng produk

    Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 15Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 17Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 19

    Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 21Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 23Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 25Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 27Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 29Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 31

     Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 33

     

    Informasi Perusahaan

     Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 35

    Sertifikasi

    Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 37

    Layanan Kita

     Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 39

     

    Pengiriman

    Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 41

    Produk sing gegandhengan

     Lampu senar festoon G50 paling apik kanggo perusahaan dekorasi liburan njero ruangan lan ruangan - Wenda Deco 43

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect