loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Hot sell outdoor Natal G50 Solar lampu string warna-warni 03. Outdoor lampu Natal 1
WENDA - Hot sell outdoor Natal G50 Solar lampu string warna-warni 03. Outdoor lampu Natal 2
WENDA - Hot sell outdoor Natal G50 Solar lampu string warna-warni 03. Outdoor lampu Natal 3
WENDA - Hot sell outdoor Natal G50 Solar lampu string warna-warni 03. Outdoor lampu Natal 4
WENDA - Hot sell outdoor Natal G50 Solar lampu string warna-warni 03. Outdoor lampu Natal 5
WENDA - Hot sell outdoor Natal G50 Solar lampu string warna-warni 03. Outdoor lampu Natal 6
WENDA - Hot sell outdoor Natal G50 Solar lampu string warna-warni 03. Outdoor lampu Natal 7
WENDA - Hot sell outdoor Natal G50 Solar lampu string warna-warni 03. Outdoor lampu Natal 1
WENDA - Hot sell outdoor Natal G50 Solar lampu string warna-warni 03. Outdoor lampu Natal 2
WENDA - Hot sell outdoor Natal G50 Solar lampu string warna-warni 03. Outdoor lampu Natal 3
WENDA - Hot sell outdoor Natal G50 Solar lampu string warna-warni 03. Outdoor lampu Natal 4
WENDA - Hot sell outdoor Natal G50 Solar lampu string warna-warni 03. Outdoor lampu Natal 5
WENDA - Hot sell outdoor Natal G50 Solar lampu string warna-warni 03. Outdoor lampu Natal 6
WENDA - Hot sell outdoor Natal G50 Solar lampu string warna-warni 03. Outdoor lampu Natal 7

WENDA - Hot sell outdoor Natal G50 Solar lampu string warna-warni 03. Outdoor lampu Natal

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA wis nguatake pangembangan produk anyar lan entuk asil sing janjeni. Produk kita bisa disesuaikan karo sampeyan kanthi sampurna. Ing pimpinan dewan direksi perusahaan, WENDA terus-terusan nganyarke teknologi lan ngenalake mesin-mesin dhuwur kanggo terus-terusan nyurung tren pasar lan nambah kualitas produk supaya bisa marem saben pelanggan. Tujuane yaiku dadi salah sawijining perusahaan sing paling dipercaya ing pasar.

    Panggonan Asal:ZHESuhu Warna (CCT):3500K (Warm White)
    Rating IP:ip44Tegangan Input (V):220V/110V/24V
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):liyaneFluks Luminous Lampu (lm):50
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-4-60Indeks Rendering Warna (Ra):50
    dawa:10MJeneng Liburan:Natal
    Dhukungan Dimmer:OraGaya:WD-SOLAR-G50-03
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):30000Aplikasi:Taman
    warna:RGB bisa digantiDianggo:Dekorasi Festival Natal

    Deskripsi Produk
    Spesifikasi
    item
    nilai
    Suhu Warna (CCT)
    3500K (Warm White)
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w)
    liyane
    Garansi (Taun)
    1-Taun
    Indeks Rendering Warna (Ra)
    50
    Dhukungan Dimmer
    Ora
    Gaya
    WD-SOLAR-G50-03
    Layanan solusi lampu
    Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam)
    30000
    Wektu kerja (jam)
    30000
    Panggonan Asal
    ZHE
    dawa
    10M
    Jeneng Liburan
    Natal
    Suhu kerja (℃)
    -4-60
    Fluks Cahya Lampu (lm)
    50
    Umur Kerja (Jam)
    30000
    Tegangan Input (V)
    220V/110V/24V
    Rating IP
    ip44
    Aplikasi
    Taman
    warna
    RGB bisa diganti
    Panganggone
    Dekorasi Festival Natal
    Packing& Pangiriman
    Packing: 10 pcs/karton karton ukuran: 48*38*40 CM Bobot reged: 17kgs/CTN
    Profil Perusahaan
    Ningbo Wenda International trade Co., LTD, diadegaké ing taun 2019, minangka supplier lampu liburan ruangan profesional sing nyedhiyakake adol lan layanan saka macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, bolam LED deco, lampu senar sing dipimpin Gobe, lampu senar sing dipimpin Natal. , Led lampu meteor snowfall. We are dumunung ing 317 Yesgo, Building C, No.11, dongqian Lake bagean, yinxian avenue, Ningbo karo akses transportasi trep. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, produk kita duwe kualitas lan kinerja anti banyu sing apik, laris ing Australia, umume negara Eropa lan Asia. Kita uga welcome OEM&pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan. Yen sampeyan milih produk saiki saka katalog utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan. Yen sampeyan duwe gagasan utawa konsep anyar kanggo produk, hubungi kita. Kita seneng bisa bebarengan karo sampeyan lan pungkasanipun nggawa sampeyan produk wareg. We Sincerely welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi perusahaan kita lan kerjo bareng karo kita ing basis saka keuntungan bebarengan long-term. We are looking nerusake kanggo nampa pitakonan Panjenengan rauh.
    FAQ
    1. sapa kita?
    Kita adhedhasar ing Zhejiang, China, wiwit taun 2019, adol menyang Eropa Kulon (25.00%), Oceania (20.00%), Eropa Lor (20.00%), Eropa Kidul (20.00%), Asia Tenggara (3.00%), Amerika Kidul (2,00%), Eropa Timur (2,00%), Afrika (2,00%), Timur Tengah (2,00%), Asia Timur (2,00%), Asia Kidul (2,00%). Ana total babagan 1-4 wong ing kantor kita.

    2. carane kita bisa njamin kualitas?
    Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
    Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

    3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
    Lampu Sabuk, Lampu String

    4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
    perusahaan kita minangka supplier lampu Liburan profesional ing Ningbo, China., We are engaged in Outdoor Christmas Decorative lightng .research, design, production, foreign trade and purchasing. We mbukak pabrik kita ing ISO9001: 2000 sistem kualitas, lan paling pr

    5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
    Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, EXW, FCA;
    Mata uang Pembayaran Ditampa:USD,EUR;
    Jinis Pembayaran sing Ditampa: T/T,L/C,MoneyGram,Kartu Kredit,PayPal,Western Union;
    Basa sing digunakake: Inggris, Spanyol, Italia
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect