loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Lampu Peri Natal Kawat Tembaga 10 M 100 LED Luar Ruangan Lampu String Tenaga Surya Tenaga Surya Kawat Tembaga String 1
WENDA - Lampu Peri Natal Kawat Tembaga 10 M 100 LED Luar Ruangan Lampu String Tenaga Surya Tenaga Surya Kawat Tembaga String 2
WENDA - Lampu Peri Natal Kawat Tembaga 10 M 100 LED Luar Ruangan Lampu String Tenaga Surya Tenaga Surya Kawat Tembaga String 3
WENDA - Lampu Peri Natal Kawat Tembaga 10 M 100 LED Luar Ruangan Lampu String Tenaga Surya Tenaga Surya Kawat Tembaga String 4
WENDA - Lampu Peri Natal Kawat Tembaga 10 M 100 LED Luar Ruangan Lampu String Tenaga Surya Tenaga Surya Kawat Tembaga String 5
WENDA - Lampu Peri Natal Kawat Tembaga 10 M 100 LED Luar Ruangan Lampu String Tenaga Surya Tenaga Surya Kawat Tembaga String 6
WENDA - Lampu Peri Natal Kawat Tembaga 10 M 100 LED Luar Ruangan Lampu String Tenaga Surya Tenaga Surya Kawat Tembaga String 7
WENDA - Lampu Peri Natal Kawat Tembaga 10 M 100 LED Luar Ruangan Lampu String Tenaga Surya Tenaga Surya Kawat Tembaga String 1
WENDA - Lampu Peri Natal Kawat Tembaga 10 M 100 LED Luar Ruangan Lampu String Tenaga Surya Tenaga Surya Kawat Tembaga String 2
WENDA - Lampu Peri Natal Kawat Tembaga 10 M 100 LED Luar Ruangan Lampu String Tenaga Surya Tenaga Surya Kawat Tembaga String 3
WENDA - Lampu Peri Natal Kawat Tembaga 10 M 100 LED Luar Ruangan Lampu String Tenaga Surya Tenaga Surya Kawat Tembaga String 4
WENDA - Lampu Peri Natal Kawat Tembaga 10 M 100 LED Luar Ruangan Lampu String Tenaga Surya Tenaga Surya Kawat Tembaga String 5
WENDA - Lampu Peri Natal Kawat Tembaga 10 M 100 LED Luar Ruangan Lampu String Tenaga Surya Tenaga Surya Kawat Tembaga String 6
WENDA - Lampu Peri Natal Kawat Tembaga 10 M 100 LED Luar Ruangan Lampu String Tenaga Surya Tenaga Surya Kawat Tembaga String 7

WENDA - Lampu Peri Natal Kawat Tembaga 10 M 100 LED Luar Ruangan Lampu String Tenaga Surya Tenaga Surya Kawat Tembaga String

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA dianggep minangka manufaktur lan nyediakake lampu Natal kawat tembaga Natal 10m 100leds outdoor led solar string lights sing diprodhuksi nggunakake bahan kualitas sing paling dhuwur. Produk kasebut akeh digunakake kanggo ngatasi masalah sing muncul ing lapangan lampu Natal. Supaya awake dhewe ndhisiki pesaing liyane, kita bakal terus maju kanggo nambah kekuwatan R&D lan kemampuan teknologi. WENDA ngarep-arep yen ing sawijining dina kita bakal ngembangake produk sing luwih apik tanpa ngandelake teknologi wong liya.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda kawat tembaga lampu string dipimpin
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):5V
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):5000Suhu kerja (℃):-20-40
    dawa:10, 10m / 100 ledJeneng Liburan:Natal
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitJeneng barang:Lampu string kawat tembaga solar
    Bahan:Kawat tembagaWarna LED:putih anget, putih dingin, warna
    Aplikasi:Dekorasi njero ruangan ruanganJinis operasi:Surya
    Jarak Led:10 cmSertifikat:CE, ROHS

    Lampu string surya luar ruangan lampu led untuk taman 10 m 100 led kawat tembaga string lampu peri

    Aplikasi

     

     

     

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng barang:

    Panel surya kabel tembaga dipimpin lampu string

    Bahan:

    Kawat tembaga

    Tegangan/Daya:

    3.2V/3.6W

    dawa:

    10m / 100 led

    Jarak:

    10 cm

    Warna sing dipancarake:

    Warm white, Cold white, Colorful

    dilakokno:

    panel surya

    Packaging:

    1 pcs/box, 100 pcs/ctn, 52x26x40cm

    Garansi:

    1 taun

    MOQ:

    1000 pcs

     

    Gambar rinci

     

     

     

    Sertifikasi

     

     

     

     

    Kemasan& Pengiriman

    (1) Rincian Packing: paket karton kuwat karo protèktif
    (2) Nampa dawa selaras. bêsik lan werna sing dipimpin bisa disesuaikan kanggo sampeyan minangka panyuwunan sampeyan.
    Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect