loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Natal 0.9m 1.2m 1.5m 1.8m Cabang dipimpin 8 fungsi remote control dipimpin lampu pohon 1
Natal 0.9m 1.2m 1.5m 1.8m Cabang dipimpin 8 fungsi remote control dipimpin lampu pohon 2
Natal 0.9m 1.2m 1.5m 1.8m Cabang dipimpin 8 fungsi remote control dipimpin lampu pohon 3
Natal 0.9m 1.2m 1.5m 1.8m Cabang dipimpin 8 fungsi remote control dipimpin lampu pohon 4
Natal 0.9m 1.2m 1.5m 1.8m Cabang dipimpin 8 fungsi remote control dipimpin lampu pohon 5
Natal 0.9m 1.2m 1.5m 1.8m Cabang dipimpin 8 fungsi remote control dipimpin lampu pohon 6
Natal 0.9m 1.2m 1.5m 1.8m Cabang dipimpin 8 fungsi remote control dipimpin lampu pohon 7
Natal 0.9m 1.2m 1.5m 1.8m Cabang dipimpin 8 fungsi remote control dipimpin lampu pohon 1
Natal 0.9m 1.2m 1.5m 1.8m Cabang dipimpin 8 fungsi remote control dipimpin lampu pohon 2
Natal 0.9m 1.2m 1.5m 1.8m Cabang dipimpin 8 fungsi remote control dipimpin lampu pohon 3
Natal 0.9m 1.2m 1.5m 1.8m Cabang dipimpin 8 fungsi remote control dipimpin lampu pohon 4
Natal 0.9m 1.2m 1.5m 1.8m Cabang dipimpin 8 fungsi remote control dipimpin lampu pohon 5
Natal 0.9m 1.2m 1.5m 1.8m Cabang dipimpin 8 fungsi remote control dipimpin lampu pohon 6
Natal 0.9m 1.2m 1.5m 1.8m Cabang dipimpin 8 fungsi remote control dipimpin lampu pohon 7

Natal 0.9m 1.2m 1.5m 1.8m Cabang dipimpin 8 fungsi remote control dipimpin lampu pohon

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Thanks kanggo efforts Staff kita, WENDA bisa miwiti Natal kita 0.9m 1.2m 1.5m 1.8m Cabang mimpin 8 fungsi remot kontrol mimpin rilis cahya wit patemon minangka dijadwal. Lampu Hiasan kita diwenehake kanthi rega sing kompetitif. Kita bisa nggawe produk iki miturut spesifikasi sing tepat. Ing aspek desain produk, tim desain kita tansah mbayar manungsa waé kanggo rasa pelanggan lan tren industri. Thanks kanggo iki, kita Natal 0.9m 1.2m 1.5m 1.8m Cabang mimpin 8 fungsi remot kontrol mimpin cahya wit bisa kebak narik kawigaten manungsa waé karo katon unik. Menapa malih, punika kinerja banget, nggawe worth investasi.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Rating IP:IP44, IP65
    Tegangan Input (V):220vEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):50
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-25-45
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Jeneng Liburan:Natal
    Dhukungan Dimmer:ya wisGaya:Cahya wit, Cahya wit
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):50000jeneng item:Led lampu wit cabang
    Bahan:PCwarna:putih anget
    Jumlah LED:60 led, 64 led, 152 led, 192 ledOperasi:Remote kontrol dening USB / Plug
    ukuran:0,6m, 0,9mm, 1,2m, 1,8m, 2,2mMode:8 fungsi mode

    Presentasi produk
    Deskripsi Produk
    Lampu Pohon Natal Peri Natal 108LED
    jeneng item
    Lampu lampu wit Birch
    warna
    Putih anget
    Bahan
    PC
    Tegangan / Daya
    5V/10W
    sumber daya
    USB / Plug karo remotee controller
    Ukuran
    0,6m, 0,9mm, 1,2m, 1,8m, 2,2m
    Jumlah led
    0.6m/24leds, 0.9m/60leds, 1.2m/64leds, 1.8m/152leds,
    2.2m / 192 led
    8 Mode
    1. Kelip-kelip terus otomatis, 2. Ombak kelip-kelip 3. Kelip-kelip alon,      4. Lampu kilat munggah-mati 5. sumunar cepet, 6. Sirkulasi sumunar, 7. sumunar, 8. ajeg
    Fungsi
    gaya DIY, wit karo keluwesan lan bisa bebas kanggo ngluwihi







    8 Mode
    1. Otomatis terus sumunar, 

    2. Ombak kelip-kelip 

    3. Kelip-kelip alon

    4. Cahya munggah-mati sumunar 

    5. cepet sumunar 

    6. Sirkulasi sumunar

    7. Kelip-kelip, 

    8. Mantep

    9. Cahya utawa Dimmable
    Gambar rinci
    Packing&Pengiriman
    Packing
    1 pcs/kotak batin, 
    Ukuran kothak batin
    17.5x4x33 cm
    Ukuran karton
    68x51x35 cm
    Bobot / pcs
    325G
    Bobot reged / ctn
    16.5KGS
    Beban port
    NINGBO, SHANGHAI
    cara pengiriman
    Miturut udara, segara, kanthi ekspres (TNT/DHL/UPS)
    Sertifikat
    Produk sing gegandhengan
    Pambuka perusahaan
    Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan pemasok lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu deco Led, lampu senar sing dipimpin Globe, Lampu senar LED Natal, Lampu meteor salju sing dipimpin. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). We are Verified Supplier, Kabeh Produk kita CE lan ROHS Approved (Sertifikat lan testing ndeleng website). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect