loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Pabrik Langsung Produk Anyar Rega Khusus Waterproof IP44 Multicolour Solar LED Globe Sring Light 1
Pabrik Langsung Produk Anyar Rega Khusus Waterproof IP44 Multicolour Solar LED Globe Sring Light 2
Pabrik Langsung Produk Anyar Rega Khusus Waterproof IP44 Multicolour Solar LED Globe Sring Light 3
Pabrik Langsung Produk Anyar Rega Khusus Waterproof IP44 Multicolour Solar LED Globe Sring Light 4
Pabrik Langsung Produk Anyar Rega Khusus Waterproof IP44 Multicolour Solar LED Globe Sring Light 5
Pabrik Langsung Produk Anyar Rega Khusus Waterproof IP44 Multicolour Solar LED Globe Sring Light 6
Pabrik Langsung Produk Anyar Rega Khusus Waterproof IP44 Multicolour Solar LED Globe Sring Light 7
Pabrik Langsung Produk Anyar Rega Khusus Waterproof IP44 Multicolour Solar LED Globe Sring Light 1
Pabrik Langsung Produk Anyar Rega Khusus Waterproof IP44 Multicolour Solar LED Globe Sring Light 2
Pabrik Langsung Produk Anyar Rega Khusus Waterproof IP44 Multicolour Solar LED Globe Sring Light 3
Pabrik Langsung Produk Anyar Rega Khusus Waterproof IP44 Multicolour Solar LED Globe Sring Light 4
Pabrik Langsung Produk Anyar Rega Khusus Waterproof IP44 Multicolour Solar LED Globe Sring Light 5
Pabrik Langsung Produk Anyar Rega Khusus Waterproof IP44 Multicolour Solar LED Globe Sring Light 6
Pabrik Langsung Produk Anyar Rega Khusus Waterproof IP44 Multicolour Solar LED Globe Sring Light 7

Pabrik Langsung Produk Anyar Rega Khusus Waterproof IP44 Multicolour Solar LED Globe Sring Light

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA wis dadi salah sawijining pimpinan pasar amarga nyedhiyakake produk sing berkualitas kanggo para klien lan bisa uga perusahaan bisa entuk kemajuan sing luwih gedhe ing mangsa ngarep. Kanggo njamin kinerja Lampu Sring Globe LED Globe Solar IP44 Multicolour Waterproof Langsung Pabrik Langsung, teknologi sing diadopsi sacara teknis migunani lan layak. Gumantung marang sifate, produk kasebut akeh digunakake ing lapangan lampu Liburan Liyane. Dhukungan para pelanggan sing ndadekake kita terus maju. WENDA bakal tetep nyedhiyakake produk lan layanan profesional sing berkualitas tinggi kaya biasane kanggo para pelanggan. Kajaba iku, bakat minangka pilar inti perusahaan. Kita bakal ngatur latihan reguler ing staf kita kanggo nambah katrampilan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:ip44Tegangan Input (V):5
    Garansi (Taun):2-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-40dawa:5m
    Jeneng Liburan:NatalDaya Rated:6w
    Sertifikat:CE ROHSAplikasi:Dekorasi ruangan, taman, pesta, wedding
    Warna LED:putih anget, warniBahan:kabel ireng
    IP:IP44Sumber cahya:LED
    nglindhungi:anti banyu

    Ce Rohs Waterproof Natal Festoon Outdoor Taman Dekorasi  Panel Surya  String Lighting karet  Led Fairy Light Kab

    Deskripsi Produk

     

     

    Jeneng merek: wenda
    jeneng item:
    "lampu led panel surya kab
    materi kabel ireng
    werna
    putih anget, warni
    Tipe Led
    DIP
    voltase input 220v
    voltase output 5v
    daya 3, 6w
    dawa 5m
    kualitas dipimpin 50 pcs
    Sertifikasi CE, ROHS

     

     

    Produk sing gegandhengan

     pls klik gambar

      

    Kemasan& Pengiriman

     

    Informasi Perusahaan

     

    Sertifikasi

     

    bali menyang omah

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect