loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Penjualan langsung pabrik 230V 0.8W bohlam mini led night light,led kulkas lampu indoor Mini led bulb 1
WENDA - Penjualan langsung pabrik 230V 0.8W bohlam mini led night light,led kulkas lampu indoor Mini led bulb 2
WENDA - Penjualan langsung pabrik 230V 0.8W bohlam mini led night light,led kulkas lampu indoor Mini led bulb 3
WENDA - Penjualan langsung pabrik 230V 0.8W bohlam mini led night light,led kulkas lampu indoor Mini led bulb 4
WENDA - Penjualan langsung pabrik 230V 0.8W bohlam mini led night light,led kulkas lampu indoor Mini led bulb 5
WENDA - Penjualan langsung pabrik 230V 0.8W bohlam mini led night light,led kulkas lampu indoor Mini led bulb 6
WENDA - Penjualan langsung pabrik 230V 0.8W bohlam mini led night light,led kulkas lampu indoor Mini led bulb 7
WENDA - Penjualan langsung pabrik 230V 0.8W bohlam mini led night light,led kulkas lampu indoor Mini led bulb 1
WENDA - Penjualan langsung pabrik 230V 0.8W bohlam mini led night light,led kulkas lampu indoor Mini led bulb 2
WENDA - Penjualan langsung pabrik 230V 0.8W bohlam mini led night light,led kulkas lampu indoor Mini led bulb 3
WENDA - Penjualan langsung pabrik 230V 0.8W bohlam mini led night light,led kulkas lampu indoor Mini led bulb 4
WENDA - Penjualan langsung pabrik 230V 0.8W bohlam mini led night light,led kulkas lampu indoor Mini led bulb 5
WENDA - Penjualan langsung pabrik 230V 0.8W bohlam mini led night light,led kulkas lampu indoor Mini led bulb 6
WENDA - Penjualan langsung pabrik 230V 0.8W bohlam mini led night light,led kulkas lampu indoor Mini led bulb 7

WENDA - Penjualan langsung pabrik 230V 0.8W bohlam mini led night light,led kulkas lampu indoor Mini led bulb

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kanthi kemampuan riset lan pangembangan produk sing kuat, WENDA njamin produk anyar diluncurake kanthi rutin. Produk anyar Pabrik penjualan langsung 230V 0.8W bulb mini sing dipimpin lampu wengi, lampu kulkas sing dipimpin minangka seri anyar lan nduweni fitur sing beda. Produk Lampu LED bakal nyedhiyakake ing saindenging jagad, kayata Eropa, Amerika, Australia, Uganda, Oman, Sri Lanka, Surabaya. Penjualan langsung pabrik 230V 0.8W bohlam mini sing dipimpin lampu wengi, lampu kulkas sing dipimpin, minangka salah sawijining produk paling apik lan paling anyar, pantes digatekake lan ditampilake kanggo pelanggan ing saindenging jagad.

    Panggonan Asal:China (Daratan)Jeneng merek:Wenda
    Aplikasi:Lampu dekorasi njero ruanganBahan Body Lampu:PC
    Tipe dhasar:E14CRI (Ra>):75
    Tegangan Input (V):220Fluks Luminous Lampu (lm):20-30
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20 - 40Tipe:Lampu Jagung
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitwarna:Putih Murni
    Efikasi Luminous (lm/w):20

    Deskripsi Produk

      

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    E14B004

    Jeneng barang:

    E14 kulkas njero ruangan dipimpin bohlam

    Bahan:

    Plastik

    Daya Output:

    0.3w, 0.5w, 1w, 1.2W

    Warna Bulb:

    Cetha

    dhasar:

    E14

    Ukuran Bulb:

    22*56 mm

    Tipe Led:

    SMD2835: 3 LED, 5 LED, 12 LED, 16 LED

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget (2700-3000k), Putih dingin (6000-6500k)

    Lumen:

    151um

    Wektu kerja:

    30000Jam

    CRI (Ra>):

    70-90

    Suhu kerja:

    (-20--+40 ℃)

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    Packaging:

    25 pcs/polybag, 100 pcs/kotak batin, 1000 pcs/karton

    Ukuran karton:

    52*26*40cm(0.054cbm/ctn)

    Bobot reged:

    18kg/ktn

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     

     

    Produk sing gegandhengan

     

     
     

    Informasi Perusahaan

     

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect