loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 1
Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 2
Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 3
Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 4
Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 5
Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 6
Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 7
Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 1
Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 2
Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 3
Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 4
Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 5
Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 6
Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 7

Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Ing persaingan pasar sing sengit, WENDA terus berkembang. Kita nandur modal ing R&D kanggo nemokake solusi sing luwih apik ing industri Holiday Lighting (lawas). Asil saka upgrade ing teknologi mbuktekaken banget positif. Dekorasi Ngarep sing wis rampung Led Rope Light Wedding Christmas Lighting lan Circuitry Design Outdoor 220v Ningbo Waterproof Colorful Grow 100m ditondoi kanthi kualitas sing stabil. Bisa muter nilai paling gedhe ing lapangan Lampu Liburan (lawas). Supaya awake dhewe ndhisiki pesaing liyane, kita bakal terus maju kanggo nambah kekuwatan R&D lan kemampuan teknologi. WENDA ngarep-arep yen ing sawijining dina kita bakal ngembangake produk sing luwih apik tanpa ngandelake teknologi wong liya.

    Garansi (Taun):1-TaunLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    dawa:disesuaikanJeneng Liburan:Natal
    Suhu kerja (℃):-30 nganti 60Fluks Luminous Lampu (lm):80
    Umur Kerja (Jam):30000Tegangan Input (V):220
    Rating IP:1Daya Rated:220v
    Warna cahya:warni-warniBahan:karet
    Aplikasi:njobo

    Deskripsi Produk

     

    Sumber Led

    LED super lux 4mm

    Jumlah led

    30 led / 36 led saben meter

    Tegangan

    230V

    daya dirating

    6W

    dawa

    10m, disesuaikan ditampa

    Led papan

    27,7 mm

    warna

    Putih / biru / kuning / multi-werna, disesuaikan ditampa

    Suhu warna

    3000K—6000K

    MIO

    500PCS

    IP Rate

    IP44

    Sertifikat

    CE. RoHS

    Aplikasi

    Natal njero ruangan lan ruangan / Pernikahan / Pesta / Taman / Dekorasi Pub.

    Kemasan

    33.5*33.5*28cm (100m/roll/karton) 18kg / karton

    Pangiriman

    7-15 dina

     

     

    Gambar rinci
    Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 8

     Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 10Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 12Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 14Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 16Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 18

    Informasi Perusahaan

     Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 25

    Produk Utama
    Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 27
    Informasi Perusahaan

     

    Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 29

    Kemasan& Pangiriman

    Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 31

    Sertifikasi

    Dekorasi Rumah Lampu Tali LED Pernikahan Lampu Natal dan Desain Sirkuit Luar Ruangan 220v Ningbo Tahan Air Warna-warni Tumbuh 100m 33

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect