loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Customized E26 Commercial String Lights S14 Festoon belt lights produsen Saka China | Wenda Deco 1
Customized E26 Commercial String Lights S14 Festoon belt lights produsen Saka China | Wenda Deco 2
Customized E26 Commercial String Lights S14 Festoon belt lights produsen Saka China | Wenda Deco 3
Customized E26 Commercial String Lights S14 Festoon belt lights produsen Saka China | Wenda Deco 4
Customized E26 Commercial String Lights S14 Festoon belt lights produsen Saka China | Wenda Deco 1
Customized E26 Commercial String Lights S14 Festoon belt lights produsen Saka China | Wenda Deco 2
Customized E26 Commercial String Lights S14 Festoon belt lights produsen Saka China | Wenda Deco 3
Customized E26 Commercial String Lights S14 Festoon belt lights produsen Saka China | Wenda Deco 4

Customized E26 Commercial String Lights S14 Festoon belt lights produsen Saka China | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    3. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, G45 led filament bulb, S14 LED Filament bulbs Lampu sorot 100m, G45 string lights We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Customized E26 Commercial String Lights S14 Festoon belt lights manufacturers From China | Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    10 yuta pesenan saka negara manca.
    02
    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    03
    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora mbebayani kanggo lingkungan.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon khusus

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    P:

    Apa sampeyan nampa bisnis OEM?     

    A:

    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    P:

    Apa wektu pangiriman?     

    A:

    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    P:

    Apa jenis sertifikat sampeyan?    

    A:

    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    WENDA gumunggung kuwat R&D kemampuan lan wis nggarap pangembangan produk kanggo taun. Dekorasi ruangan E27 Kabel Lampu Gantung E27 Lampu Soket Lampu Festoon 100m E26 Lampu String Komersial minangka produk sing mentas dikembangake lan didol wiwit saiki. Dekorasi ruangan E27 Kabel Lampu Gantung E27 Lampu Soket Lampu Festoon 100m E26 Lampu String Komersial sing dikembangake ing premis tren pasar lan titik nyeri pelanggan wis dadi vane anyar ing industri. WENDA wis suwe kepengin dadi salah sawijining perusahaan sing paling berpengaruh ing industri kasebut. Saiki, kita sibuk ningkatake kemampuan kita ing manufaktur produk, lan ngumpulake bakat utamane bakat teknis kanggo ngembangake teknologi inti kita dhewe.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:lampu string garland
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220-240
    Fluks Luminous Lampu (lm):15-30Umur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-40dawa:50M UTAWA 100M
    Jeneng Liburan:NatalGaya:1
    Tegangan:220VDaya Rated:25W


     

    Deskripsi Produk

      Kabel karet Festoon belt light for hanging type B22 E27

    Chrisatms E27/B22 Kabel karet lampu sabuk LED (lampu sabuk natal, lampu rantai sabuk natal

    lampu sabuk vde b22/e27  
    1) Panggunaan njaba.  
    2) Set sing dirakit.  
    3) 2*1.5mm persegi kawat tembaga  
    4) sembarang spasi soket kasedhiya

    lampu sabuk B22/E27

    Panggunaan njaba lan njero ruangan. 
    Dirakit set. 
    ciri:

    2*1.5mm persegi kawat tembaga. 
    Set Lampu Sabuk Kab.

    sembarang spasi soket kasedhiya.

    Max.15w bolam diijini. 
    Bulbs ora klebu. 
    daya plug lan mburi hock nglumpuk.  
    karton ekspor.

     

    Itemkawat tembagajinis soket lampumateriIppapan soket lampu
    SABUK LAMPU2*1.5mm2B22/E27kawat karetIP4415,20,30,50cm

    Lampu sabuk E27  
    1) kabel karet, anti UV  
    2) Soket lam E27,B22  
    3) kabel ireng, putih  
    4) 2*1.5mm2/2*2.5mm

     

    Item: LED-PML-500L-100M-230V-S

      Kabel karet Festoon belt light for hanging type B22 E27

    1. Tegangan: 220v
    2.500 LED/set, 100m/roll.Length: 100m,
    3. Jarak bohlam yaiku 0.2m
    4.plus kabel sumber daya 1.5m karo plug EU anti banyu                                      

    5. Saben bohlam dijamin dening gasket karet anti banyu                

    6. Tali ireng lan Black E27 soket

    7. Gunakake kanggo njero ruangan lan njaba ruangan

     

     

     

      Kabel karet Festoon belt light for hanging type B22 E27

     

     

    jeneng2 kabel E27 LED Sabuk lampu2 kabel E27 LED Sabuk lampu
    Item No.  
    Tegangan220V/110V220V/110V
    Watt6w15w
    dawa100M100M
    Bahan Kawatkaretkaret
    Warna kawatIreng/Ijo petengIreng/Ijo peteng
    E27 soket100PCS250PCS
    Werna cahyaabang / ijo / biru / putih / kuning / RGBabang / ijo / biru / putih / kuning / RGB
    Efekajegajeg
    Jinisora bisa disambungakeora bisa disambungake
    Paket1 pcs/karton1 pcs/karton
    Ukuran Karton50*50*50cm50*50*50cm
    Tingkat tahan banyuIP65IP65
       
    jeneng2 kabel E27 LED Sabuk lampu2 kabel E27 LED Sabuk lampu
    Item No.  
    Tegangan220V/110V220V/110V
    Watt20w30w
    dawa100M100M
    Bahan Kawatkaretkaret
    Warna kawatIreng/Ijo petengIreng/Ijo peteng
    E27 soket334PCS500PCS
    Werna cahyaabang / ijo / biru / putih / kuning / RGBabang / ijo / biru / putih / kuning / RGB
    Efekajegajeg
    Jinisora bisa disambungakeora bisa disambungake
    Paket1 pcs/karton1 pcs/karton
    Ukuran Karton60*60*60cm70*70*70cm
    Tingkat tahan banyuIP65IP65

     

    Kawat karet E27 LED Sabuk Lampu

     

    1. IP44 anti banyu, nggunakake njaba ruangan.

     

    2. Kawat karet.anti-UV, umur dawa.

     

    3. Soket lampu: E27,B22

     

    4. Kawat karet werna: Blach, putih

     

    5. packing: 10M,20M,50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan.

     

    6. Plug kabel listrik bisa dadi IP44 pin bunder GS plug, UL plug, Australia plug lan BS plug. 

     

    Customized E26 Commercial String Lights S14 Festoon belt lights produsen Saka China | Wenda Deco 8Customized E26 Commercial String Lights S14 Festoon belt lights produsen Saka China | Wenda Deco 10Customized E26 Commercial String Lights S14 Festoon belt lights produsen Saka China | Wenda Deco 12Customized E26 Commercial String Lights S14 Festoon belt lights produsen Saka China | Wenda Deco 14Customized E26 Commercial String Lights S14 Festoon belt lights produsen Saka China | Wenda Deco 16

     

     

     



    Kemasan& Pengiriman

     Customized E26 Commercial String Lights S14 Festoon belt lights produsen Saka China | Wenda Deco 18

     

    Layanan Kita

     1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.
    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.
    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 
    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     Customized E26 Commercial String Lights S14 Festoon belt lights produsen Saka China | Wenda Deco 20

    Informasi Perusahaan

     kita keuntungan:
    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat
    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet
    3. rega sarujuk 
    4. Tim sales banget nyedhiyakake layanan ing wektu
    5. Kuwat R&D tim kanthi kekuatan kanggo ngembangake produk anyar saben wulan

     Customized E26 Commercial String Lights S14 Festoon belt lights produsen Saka China | Wenda Deco 22

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect