loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 1
Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 2
Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 3
Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 4
Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 5
Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 6
Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 7
Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 1
Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 2
Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 3
Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 4
Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 5
Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 6
Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 7

Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Sawise ngenalake teknologi inovatif sing paling dhuwur, WENDA wis nyepetake wektu pangembangan produk. Panggunaan teknologi sing terintegrasi kanthi apik nyumbang kanggo proses manufaktur kanthi efisiensi dhuwur. Wis dibuktekake manawa produk kasebut penting banget ing lapangan Lampu Liburan (lawas). Kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan pelanggan, WENDA ndhukung selaras Party garland outdoor christmas balls lampu mimpin natal festoon string lampu G50.

    Garansi (Taun):2-TaunGaya:lampu festoon
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitPanggonan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng merek:Wendadawa:5m,10m
    Jeneng Liburan:NatalSuhu kerja (℃):-20-45
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Umur Kerja (Jam):30000
    Tegangan Input (V):220vRating IP:IP44, IP65
    jeneng item:Lampu senar bohlam warna-warni G50Bahan kawat:Kawat karet
    Warna kawat:Ireng, PutihJumlah bohlam:5m / 10pcs, 10m / 20pcs
    Warna bohlam:Abang, Ijo, Biru, KuningDudukan lampu:Ndandani
    Tegangan output:24VJarak bohlam:50 cm
    Disambungake:Bisa disambungakejeneng produk:G50 Festoon Wedding String Garland Led Faiy Xmas Party Garden cahya

    Aplikasi
    Lampu liburan kanggo dekorasi ruangan: Garland, Patio, latar mburi, pesta, wedding lan Natal
    Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 8
    Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 10
    Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 12
    Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 14
    Deskripsi Produk
    Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 16
    Jeneng produk
    Lampu string garland G50
    Bahan
    Kabel karet ireng + bohlam plastik
    Tegangan / Daya
    24v/9w
    dawa
    5m / 10 bolam, 10m / 20 bolam
    Cocokake bohlam
    Lampu led G50 warna warni
    Konektor
    Konektor lanang lan wadon
    Pertandhingan set
    3-5 set konektor bebarengan
    Plug
    AU/EU/UK -Adaptor plug
    Fungsi
    Panggunaan ruangan, Waterproof IP44
    Sertifikat
    CE, Rohs
    Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 18
    Jeneng produk
    Lampu string garland G50
    Bahan
    Kabel karet putih + bohlam plastik
    Tegangan / Daya
    24v/9w
    dawa
    5m / 10 bolam, 10m / 20 bolam
    Cocokake bohlam
    Lampu led G50 warna warni
    Konektor
    Konektor lanang lan wadon
    Pertandhingan set
    3-5 set konektor bebarengan
    Plug
    AU/EU/UK -Adaptor plug
    Fungsi
    Panggunaan ruangan, Waterproof IP44
    Sertifikat
    CE, Rohs
    Gambar Details
    Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 20
    Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 22
    Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 24
    G50 Lampu senar globe warna-warni
    G50 Milky globe string lights
    G50 Lampu senar globe sing cetha



    Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 26





    Kabel karet ireng 5m/10bulbs utawa 10m/20bulbs,
    bisa disambungake




    Kabel karet putih 5m / 10bulbs utawa 10m / 20bulbs, bisa disambungake
    Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 28
    Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 30





    Soket gantung, fleksibel kanggo panggunaan ruangan



    SMD2835/5 LED 
    Lampu warna-warni 
    Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 32
    Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 34





    Tes anti banyu: 
    bisa tekan IP44 rating anti banyu
    Garland pesta natal bal lampu led natal festoon string lampu G50 36






    voltase output 24V karo plug adaptor lan safety digunakake,
    karo konektor lanang lan wadon anti banyu

    Produk sing gegandhengan
    Packing lan Pengiriman
    Loading saka port cara pengiriman 100 pcs 5 pcs/ctn 8,8 kg/ctn 63x32x28 cm Ningbo, Shanghai Miturut segara, udara, ekspres Sertifikasi Profil Perusahaan Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan supplier lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22,Led deco bolam, Globe led senar lampu, Natal mimpin senar lampu, Led snowfall lampu meteor. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). We are Verified Supplier, Kabeh Produk kita CE lan ROHS Approved (Sertifikat lan testing ndeleng website). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect
    MOQ
    PCS/CTN
    Bobot / CTN
    Ukuran karton