loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Perwakilan dodolan NINGBO WENDA INTERNATIONAL TRADE CO., LTD bakal mbantu sampeyan milih prodhuk sing tepat adhedhasar target pasar lan syarat.
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    Kaluwihan

    1. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    2,10 yuta pesenan saka negara manca.
    3.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    4.We milih supplier bahan mentahan mbeta sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Minangka perusahaan inovasi-driven, WENDA wis pengabdian kanggo pangembangan produk kanggo taun. We are bangga lan bungah uga kanggo mbewarakke sing kita wis kasil dikembangaké Outdoor lanskap hiasan Fire Flickering dancing 96 mimpin solar lampu obor Taman murub kanggo yard. WENDA nawakake standar layanan sing dhuwur bebarengan karo rega sing kompetitif. Sawise pirang-pirang taun tuwuh lan pangembangan, WENDA wis nggawe sistem budaya perusahaan sing khas lan ngonfirmasi prinsip bisnis 'pelanggan pisanan'. Kita bakal tansah fokus ing kabutuhan pelanggan lan janji bakal nyedhiyani produk paling marem lan terkenal.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-SFLAplikasi:Taman
    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Rating IP:IP65
    Bahan Body Lampu:ABSSudut Beam (°):360
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):5.5
    Fluks Luminous Lampu (lm):15Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):50000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber Daya:Surya
    Sumber cahya:LED, SMD2835Dhukungan Dimmer:Ora
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitJeneng barang:Lampu geni solar
    Bahan:ABS + PSukuran:78*12cm
    daya:1WWektu kerja:8-10H
    Fungsi:Kontrol cahya, ngisi daya solarBaterei:3.7V 2200mah


    Aplikasi

    Taman ruangan ruangan deocration solar mimpin lampu nyala 

    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 9
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 11
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 13
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 15
    Deskripsi Produk
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 17
    Jeneng produk
    Lampu geni solar
    Bahan
    ABS + PS (warna ireng)
    Sumber Led
    SMD2835
    Jumlah led
    33/51/7/96LED
    Baterei
    3.7V/2000Amh
    panel surya
    1w, 5v, 17% efisiensi
    daya
    5w/15lum
    Werna cahya
    kuning
    Ukuran
    30 led: 10.5x58.5 cm, 51/72/96 led: 79x12 cm
    Wektu kerja
    8-10Jam
    tingkat IP
    Waterproof IP65
    Gambar Details
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 19
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 21
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 23
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 25
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 27
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 29
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 31
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 33
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 35
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 37
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 39
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 41
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 43
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 45
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 47
    Sertifikasi
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 49
    Packing lan Pengiriman
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 51
    dawa
    Bobot
    Packing/33 led
    Packing: 51/72/96 led
    30 led: 10.5x58.5 cm, 51/72/96 led: 79x12 cm
    33 led: 270g
    51 led: 450g
    72 led: 470g
    96 lsp: 471g
    1 pcs/kotak: 10.5x10.5x25.5cm/270g, 50pcs/ctn:55x55x54cm/11.5kgs
    2 pcs/kotak: 12.5x12.5x32.5cm/540g, 60pcs/ctn:64x39x67cm/13kgs
    1 pcs/kotak: 12.5x12.5x32.5cm/470g, 20pcs/ctn:64.5x34x52cm/10kgs 30pcs/ctn:64x39x67cm/13kgs

    Pangiriman:

    Miturut segara, dening udhara, dening expers
    Pelabuhan pengiriman: Ningbo lan Shanghai
    Produk sing gegandhengan
    Pambuka perusahaan
    Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan pemasok lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu deco Led, lampu senar sing dipimpin Globe, Lampu senar LED Natal, Lampu meteor salju sing dipimpin. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). We are Verified Supplier, Kabeh Produk kita CE lan ROHS Approved (Sertifikat lan testing ndeleng website). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 53
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 55
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 57
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 59
    Kualitas lanskap dekoratif ruangan Fire Flickering dancing 96 dipimpin surya lampu nyala Produsen | Wenda Deco 61
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect