loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 1
Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 2
Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 3
Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 4
Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 5
Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 6
Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 7
Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 1
Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 2
Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 3
Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 4
Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 5
Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 6
Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 7

Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Wenda Deco dikembangake adhedhasar kawruh sealing profesional dening R&D tim sing nglampahi akeh efforts lan wektu investigating cara kanggo ngurangi gesekan pasuryan lan panas generasi antarane Rotary lan stasioner segel pasuryan.
    Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 8

    FAQ

    1.Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
    2. Apa sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    3. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Kaluwihan

    1. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman, lsp.
    2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Kanthi mangertos seri produk lan dinamika industri, WENDA adapts dhéwé kanggo pangembangan produk banget cepet. IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu pekarangan bola surya kanggo taman kanthi kualitas dhuwur lan rega moderat, supaya sampeyan bisa tuku kanthi yakin. Thanks kanggo macem-macem karakteristik sing wis dites dening inspektur QC kita, WENDA wis aplikasi sudhut ing macem-macem kothak utamané kalebu 2021 New prouducts.We terus yakin sing aplikasi amba saka produk bakal drive industri kanggo berkembang lan maju kanthi cepet.

    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):30
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Dhukungan Dimmer:Ora
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):30000
    Panggonan Asal:CinaAplikasi:Dekorasi Ngarep, Hotel, Bar, Kamar Tidur, Outdoor, Taman, Bar Kamar Tidur hotel ruangan
    Tegangan Input (V):DC 6VRating IP:IP65
    Bahan:PC, PE Plastik + Panel SuryaJeneng Liburan:Dina Paskah, Dina Taun Anyar, Halloween, Thanksgiving, Natal, Dina Valentine
    warna:PutihLayanan solusi lampu:Instalasi Proyek
    Garansi (Taun):1-Taunowah-owahan warna:RGB + W
    konsumsi daya:kurangPenyetor:daya panel surya
    wangun:bal bunderSumber cahya:LED Rgb Kab
    VOLTAGE:DC4V 2Wanti banyu:IP65
    Sertifikasi:ce


     
     Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 9
    Deskripsi Produk

      

    Jeneng barang: Lampu bola led solar

    Bahan: PC + Panel Surya + Led 

    Werna: Putih

    Warna sing dipancarake: RGB + W

    Tegangan output: 4V 2W

    Ukuran Ball: 40x40x38cm

    Operasi: Remote kontrol cerdas, kontrol induksi cahaya

    Anti banyu: IP65

    Aplikasi: Bar, Hotel, Kamar Tidur, Koridor, Konser, Restoran, Ruang Makan

     

     

     

    Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 11Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 13Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 15Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 17Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 19

    Aplikasi

     Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 21Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 23Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 25Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 27Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 29Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 31Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 33Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 35Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 37Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 39Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 41Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 43Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 45Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 47Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 49Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 51Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 53Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 55

    Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 57

    Gambar rinci

    Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 59

    Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 61

     

    Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 63Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 65

     

     

    Kualitas IP65 Outdoor 16 Warna ganti RGB dipimpin lampu rumput bola surya kanggo Produsen taman | Wenda Deco 67

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect