loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 1
Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 2
Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 3
Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 4
Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 5
Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 6
Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 7
Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 1
Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 2
Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 3
Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 4
Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 5
Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 6
Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 7

Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Kita duwe jaminan kualitas kanggo kita liwat taun.
    Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Kaluwihan

    1. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    4.We milih supplier bahan mentahan mbeta sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Kanggo njaga daya saing ing pasar, WENDA wis nguatake R&D kemampuan kanggo nyepetake kemajuan pangembangan produk anyar. Saiki, kita ngumumake yen kita wis ngembangake kanthi mandiri Ningbo Hot Sale LED Smart Controller Natal Tree Light Kanthi Star Decoration Lighting Flagpole Christmas Trees Lamp sing luwih kompetitif. Sawise pirang-pirang taun tuwuh lan pangembangan, kita wis nguwasani teknologi manufaktur kanthi diwasa. Amarga kaluwihan kasebut terus ditemokake, terus digunakake ing lapangan liyane kayata Lampu Motif. Kanthi pangerten lengkap babagan sistem manajemen perusahaan, karyawan bisa luwih ngerti tugase, sing nyumbang kanggo manufaktur kanthi efisiensi sing luwih dhuwur lan layanan sing luwih profesional. Tujuane yaiku dadi perusahaan sing unggul ing pasar global.

    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):50Indeks Rendering Warna (Ra):80
    Dhukungan Dimmer:ya wisUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):50000Panggonan Asal:zhejiang, china
    Nomer Model:junekim 0056Aplikasi:Dekorasi Liburan
    Suhu kerja (℃):-25-45Fluks Luminous Lampu (lm):20-30
    Umur Kerja (Jam):30000Tegangan Input (V):220v
    Rating IP:ip44,ip65Bahan:PC
    Jeneng Liburan:Natalwarna:putih anget
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitGaransi (Taun):1-Taun


    Deskripsi Produk

    Jeneng barangLampu Birch Tree
    Merk jeneng wenda 
    Tegangan input 220V
    Merek asalezhejiang, china
    werna putih anget
    Ukuran 0,6m, 0,9mm, 1,2m, 1,8m, 2,2m
    Jumlah led
    60 led, 64 led, 152 led, 192 led
    Ukuran0,6m, 0,9mm, 1,2m, 1,8m, 2,2m
    Mode8 fungsi mode
    8 modus

    1. Otomatis terus sumunar,

    2. Ombak kedhep  3. kelip-kelip alon,      

    4. Cahya munggah-mati sumunar 5. sumunar cepet,

    6. Sirkulasi sumunar, 7. sumunar, 8. ajeg

    Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 9Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 11Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 13Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 15Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 17Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 19Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 21Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 23 

    Informasi Perusahaan

     

    Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 25

    Kemasan& Pengiriman

    Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 27

    Sertifikasi

    Best Home Decor Type 24LED Tree Light Perusahaan Lampu Hiasan Dalam Ruangan Kualitas Tinggi - Wenda Deco 29 

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect