loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 1
WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 2
WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 3
WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 4
WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 5
WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 6
WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 7
WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 1
WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 2
WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 3
WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 4
WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 5
WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 6
WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 7

WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Wiwit diluncurake, WENDA wis dijenengi minangka salah sawijining produk sing paling apik lan populer ing perusahaan kita. Kanggo njamin Kothak Baterei Mini Tahan Air Bar Ngarep Led Kawat Tembaga Lampu String Apik kanggo Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kinerja, teknologi sing diadopsi sacara teknis migunani lan layak. Gumantung marang sifate, produk kasebut akeh ditrapake ing lapangan Lampu Liburan (lawas). Ing mangsa ngarep, WENDA bakal terus nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan, lan terus fokus ing inovasi teknologi, setya mbangun sistem produk sing lengkap, kanggo nyedhiyakake produk sing luwih akeh kanggo para pelanggan.

    Garansi (Taun):1-TaunLayanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, pangukuran Onsite, Instalasi Proyek
    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    dawa:3M / 5M / 10MJeneng Liburan:Natal
    Suhu kerja (℃):-20-40Umur Kerja (Jam):30000
    Tegangan Input (V):220Rating IP:ip44
    Tegangan:LiyaneDaya Rated:3
    Warna LED:Warna Customerized kasedhiyaAplikasi:Dekorasi njero ruangan
    Bahan:Kawat TembagaSertifikat:CE ROHS
    Garansi:2 taun

    Deskripsi Produk

     

    Jeneng produk string kabel tembaga LED  lampu
    Warna kawat Tembaga utawa Perak (Diameter: 0.4mm)
    Warna Manik Lampu Abang, Kuning, Ijo, Biru, Ungu, Jambon, Putih, Warm White, RGB
    Ruang Manik Lampu 5cm / ngatur 
    Tegangan Kerja 6V/12V
    Wire Length 1M-100M (bisa disesuaikan minangka panyuwunan klien)
    Suhu operasi -40℃-60℃
    Lampu LED Natal Kab Fungsi

    1: Lampu kilat / statis                                                                        2: Timer/Remote Control                                                                     3: Daya: Baterei dilakokno                                                                 4: Umur: 5000h utawa luwih                                

    5: Item bisa digunakake kanggo Dekorasi Pesta, Natal, Pernikahan dll.                                        

    Warrenty

    setaun

    Gambar rinci
    WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 8WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 10
    WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 12 WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 14WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 16WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 18
    Panuku Umpan Balik

    WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 22WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 24

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 25 pcs/box, 250 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa warna LED sing disesuaikan
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

    WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 26

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

    WENDA - Bar Rumah Tahan Air Mini Kotak Baterai Led Kawat Tembaga Fancy String Lampu untuk Dekorasi Natal Dekorasi Dalam Ruangan CE ROHS Ip44 kotak baterai kawat tembaga led string light 28 

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect