loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu pekarangan surya luar ruangan sing dipimpin lampu taman surya 1
Lampu pekarangan surya luar ruangan sing dipimpin lampu taman surya 2
Lampu pekarangan surya luar ruangan sing dipimpin lampu taman surya 3
Lampu pekarangan surya luar ruangan sing dipimpin lampu taman surya 4
Lampu pekarangan surya luar ruangan sing dipimpin lampu taman surya 5
Lampu pekarangan surya luar ruangan sing dipimpin lampu taman surya 6
Lampu pekarangan surya luar ruangan sing dipimpin lampu taman surya 7
Lampu pekarangan surya luar ruangan sing dipimpin lampu taman surya 1
Lampu pekarangan surya luar ruangan sing dipimpin lampu taman surya 2
Lampu pekarangan surya luar ruangan sing dipimpin lampu taman surya 3
Lampu pekarangan surya luar ruangan sing dipimpin lampu taman surya 4
Lampu pekarangan surya luar ruangan sing dipimpin lampu taman surya 5
Lampu pekarangan surya luar ruangan sing dipimpin lampu taman surya 6
Lampu pekarangan surya luar ruangan sing dipimpin lampu taman surya 7

Lampu pekarangan surya luar ruangan sing dipimpin lampu taman surya

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Wiwit diluncurake, WENDA wis dijenengi minangka salah sawijining produk sing paling apik lan populer ing perusahaan kita. Pangembangan teknologi ngidini kita ngeksploitasi luwih akeh kaluwihan produk. Amarga panggunaan praktis lan fungsi serbaguna, produk kasebut cocog kanggo macem-macem industri kayata Lawn Lights. Iku teknologi sing ndadekake perusahaan stands metu saka saingan liyane.WENDA bakal fokus ing nambah kita saiki-digunakake teknologi manufaktur lan ora bakal mandheg inovasi lan ngembangaken teknologi inti kita dhewe. Muga-muga ing sawijining dina kita bakal dadi pimpinan ing industri kasebut.

    Tipe barang:Lampu LawnSuhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):80Sumber cahya:LED
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Tegangan Input (V):DC 6VSudut Beam (°):360
    Umur Kerja (Jam):50000Bahan Body Lampu:ABS
    Rating IP:IP65Panggonan Asal:Cina
    Aplikasi:TamanGaransi (Taun):1-Taun
    jeneng item:Lampu rumput suryaBahan:ABS
    daya:2v/0.2wBaterei:Ni-MH 1.2V/1.000mAh
    Panel surya:Poli-silikonChip LED:SMD 10 LED
    Sertifikasi:ce, RoHS

     Lampu taman surya luar ruangan lampu lanskap tahan air IP65 lampu rumput surya 

    Deskripsi Produk

     

     

    Gambar rinci

     

     

     

    Sertifikasi

     

    Panuku Umpan Balik

     

    Gegandhengan G45 Led lamp

     

    Aliran Produksi

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect