loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Lampu surya outdoor flame flickering torch light solar dancing flame lights obor lamp Solar flame lamp 1
WENDA - Lampu surya outdoor flame flickering torch light solar dancing flame lights obor lamp Solar flame lamp 2
WENDA - Lampu surya outdoor flame flickering torch light solar dancing flame lights obor lamp Solar flame lamp 3
WENDA - Lampu surya outdoor flame flickering torch light solar dancing flame lights obor lamp Solar flame lamp 4
WENDA - Lampu surya outdoor flame flickering torch light solar dancing flame lights obor lamp Solar flame lamp 5
WENDA - Lampu surya outdoor flame flickering torch light solar dancing flame lights obor lamp Solar flame lamp 6
WENDA - Lampu surya outdoor flame flickering torch light solar dancing flame lights obor lamp Solar flame lamp 7
WENDA - Lampu surya outdoor flame flickering torch light solar dancing flame lights obor lamp Solar flame lamp 1
WENDA - Lampu surya outdoor flame flickering torch light solar dancing flame lights obor lamp Solar flame lamp 2
WENDA - Lampu surya outdoor flame flickering torch light solar dancing flame lights obor lamp Solar flame lamp 3
WENDA - Lampu surya outdoor flame flickering torch light solar dancing flame lights obor lamp Solar flame lamp 4
WENDA - Lampu surya outdoor flame flickering torch light solar dancing flame lights obor lamp Solar flame lamp 5
WENDA - Lampu surya outdoor flame flickering torch light solar dancing flame lights obor lamp Solar flame lamp 6
WENDA - Lampu surya outdoor flame flickering torch light solar dancing flame lights obor lamp Solar flame lamp 7

WENDA - Lampu surya outdoor flame flickering torch light solar dancing flame lights obor lamp Solar flame lamp

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Lampu obor ruangan sing kedip-kedip lampu obor solar nari lampu obor lampu obor digawe kanthi ide desain modis. Kemampuan inovasi minangka kunci kanggo daya saing inti produk. Supaya bisa ngrampungake tantangan kanthi sukses, WENDA bakal terus maju ing dalan inovasi teknologi. Kajaba iku, uga bakal kerja keras kanggo nganalisa kabutuhan pasar sing ganti lan nggawe produk sing luwih apik kanggo para pelanggan miturut kabutuhan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-SFLAplikasi:Omah
    Rating IP:IP65Bahan Body Lampu:ABS
    Sudut Beam (°):360CRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):5.5Fluks Luminous Lampu (lm):15
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):50000
    Suhu kerja (℃):-20 - 40Sertifikasi:ce, RoHS
    Sumber Daya:SuryaSumber cahya:LED, SMD2835
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitJeneng barang:Lampu geni solar
    Bahan:ABS + PSukuran:78*12cm
    daya:1WWektu kerja:8-10H
    Fungsi:Kontrol cahya, ngisi daya solarBaterei:3.7V 2200mah

    Aplikasi

    Taman ruangan ruangan deocration solar mimpin lampu nyala 

    Deskripsi Produk
    Jeneng produk
    Lampu geni solar
    Bahan
    ABS + PS (warna ireng)
    Sumber Led
    SMD2835
    Jumlah led
    33/51/7/96LED
    Baterei
    3.7V/2000Amh
    panel surya
    1w, 5v, 17% efisiensi
    daya
    5w/15lum
    Werna cahya
    kuning
    Ukuran
    30 led: 10.5x58.5 cm, 51/72/96 led: 79x12 cm
    Wektu kerja
    8-10Jam
    tingkat IP
    Waterproof IP65
    Gambar Details
    Sertifikasi
    Packing lan Pengiriman
    dawa
    Bobot
    Packing/33 led
    Packing: 51/72/96 led
    30 led: 10.5x58.5 cm, 51/72/96 led: 79x12 cm
    33 led: 270g
    51 led: 450g
    72 led: 470g
    96 lsp: 471g
    1 pcs/kotak: 10.5x10.5x25.5cm/270g, 50pcs/ctn:55x55x54cm/11.5kgs
    2 pcs/kotak: 12.5x12.5x32.5cm/540g, 60pcs/ctn:64x39x67cm/13kgs
    1 pcs/kotak: 12.5x12.5x32.5cm/470g, 20pcs/ctn:64.5x34x52cm/10kgs 30pcs/ctn:64x39x67cm/13kgs

    Pangiriman:

    Miturut segara, dening udhara, dening expers
    Pelabuhan pengiriman: Ningbo lan Shanghai
    Produk sing gegandhengan
    Pambuka perusahaan
    Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan pemasok lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu deco Led, lampu senar sing dipimpin Globe, Lampu senar LED Natal, Lampu meteor salju sing dipimpin. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). We are Verified Supplier, Kabeh Produk kita CE lan ROHS Approved (Sertifikat lan testing ndeleng website). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect