loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 1
Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 2
Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 3
Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 4
Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 5
Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 6
Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 7
Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 1
Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 2
Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 3
Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 4
Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 5
Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 6
Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 7

Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Prodhuk iki nggawe wong aran nyaman ing sikil kanthi efektif nglindhungi sikil saka gesekan lan dampak sing terus-terusan.
    Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    2. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    3. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    4,10 yuta pesenan saka negara manca.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    WENDA nggunakake pamikiran inovatif sing unik lan kemampuan inovasi sing kuat, kita wis ngembangake produk anyar kanthi makna lintas umur. Lampu Taman Solar LED IP65 Waterproof Outdoor sing berkualitas tinggi gumantung ing kemampuan riset lan pangembangan sing kuat lan gambar merek sing apik. Ing mangsa ngarep, WENDA bakal terus introduce talents pinunjul lan sinau teknologi majeng, menang inisiatif ing kompetisi pasar, lan alangan dalan cetha kanggo entuk goal saka perusahaan kelas donya.

    Tipe barang:Lampu LawnSuhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):80Sumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Tegangan Input (V):DC 6V
    Sudut Beam (°):360Umur Kerja (Jam):50000
    Bahan Body Lampu:ABSRating IP:IP65
    Panggonan Asal:CinaAplikasi:Taman
    Garansi (Taun):1-Taunjeneng item:Lampu rumput surya
    Bahan:ABSdaya:2v/0.2w
    Baterei:Ni-MH 1.2V/1.000mAhPanel surya:Poli-silikon
    Chip LED:SMD 10 LED KabSertifikasi:ce, RoHS


     Lampu taman surya luar ruangan lampu lanskap tahan air IP65 lampu rumput surya 

    Deskripsi Produk

     Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 9

     

    Gambar rinci

     

     

    Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 11Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 13Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 15Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 17

    Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 19Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 21Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 23Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 25Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 27Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 29

     

    Sertifikasi

    Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 31 

    Gegandhengan G45 Led lamp

     

    Aliran Produksi

    Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 34Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 36Customized Outdoor Waterproof IP65 Led Solar Garden Lights Produsen Lampu Yard Solar | Wenda Deco 38 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect