loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 1
Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 2
Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 3
Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 4
Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 5
Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 6
Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 7
Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 1
Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 2
Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 3
Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 4
Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 5
Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 6
Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 7

Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
    3. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    Kaluwihan

    1,10 yuta pesenan saka negara manca.
    2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    3.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    4.We milih supplier bahan mentahan mbeta sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

    Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 8   

    Kaluwihan Perusahaan

    Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 9

    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 10

    10 yuta pesenan saka negara manca.

    Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 11

    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.

    Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 12

    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Sertifikasi lan Paten

    Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 13
    Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 14

    Supaya bisa adaptasi luwih apik kanggo macem-macem kabutuhan pelanggan, WENDA wis kerja keras kanggo ngembangake produk. Kita wis saya ngembangaken teknologi anyar kanggo Pabrik Nilai-ditambahake Ningbo Outdoor Use E27 Holder Belt China Manufacturer Bulb High Quality Led Curtain Light Kanthi Warran 2 Taun. Bisa ditemokake kanthi akeh ing lapangan aplikasi saka lampu Holiday Liyane. Wiwit awal, WENDA wis tetep ing prinsip bisnis 'integritas' lan prewangan pikiran 'nawakake pelanggan sing paling apik saka kita'. Kita kanthi manteb ing ati sing kita bakal nggawe sukses gedhe ing mangsa.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:ip44Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):50Umur Kerja (Jam):30000
    dawa:10mJeneng Liburan:Natal
    Tegangan:220VDaya Rated:25W
    Aplikasi:Taman pesta pernikahan NatalBahan:Kawat Tembaga
    Dianggo:dekorasi ruanganSertifikat:CE ROHS
    Tipe:Lampu sabuk E27 sing bisa disambungakeWarna Kabel:ireng
    Sumber cahya:E27 sabukJeneng produk:Lampu sabuk E27


    kabel ireng bunder E27 Flat String Lampu Connectabie Festoon Sabuk Light mimpin Socket Holder Kanggo Outdoor Weeding Dekorasi

     

    Deskripsi Produk

    Bahan

    Kawat karet

    Tipe soket lampu

    E27

    Tegangan

    220V

    daya dirating

    25W

    dawa

    5m, cbisa disambungake, disesuaikan ditampa

    Lampholders

    10, selaras ditampa

    Ruang soket lampu

    50cm, disesuaikan ditampa

    Warna kawat

    ireng

    MOQ

    50PCS

    IP Rate

    IP65

    Sertifikat

    CE.RoHS.SAA

    Kawat tembaga

    2*1.0mm2

    Aplikasi

    akulawang lannjaba ruangan Cnatal / Pernikahan / Pesta / Taman / PubDekorasi.

    Kemasan

    10 pcs/cnt

     Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 15

    Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 17Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 19

     

    Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 21Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 23Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 25Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 27

     

    Produk sing gegandhengan

     pls klik gambar

     

     

    Kemasan& Pengiriman

     Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 31

    Informasi Perusahaan

    Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 33Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 35 

    Sertifikasi

     Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 37

    FAQ

     Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 39

    bali menyang omah

     Perusahaan sing bisa disambungake lampu festoon paling apik - Wenda Deco 41

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect