loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Produsen Penjualan Langsung Low Price Popular Waterproof String Led Light G45 SMD Colorful LED Bulb 1
Produsen Penjualan Langsung Low Price Popular Waterproof String Led Light G45 SMD Colorful LED Bulb 2
Produsen Penjualan Langsung Low Price Popular Waterproof String Led Light G45 SMD Colorful LED Bulb 3
Produsen Penjualan Langsung Low Price Popular Waterproof String Led Light G45 SMD Colorful LED Bulb 4
Produsen Penjualan Langsung Low Price Popular Waterproof String Led Light G45 SMD Colorful LED Bulb 5
Produsen Penjualan Langsung Low Price Popular Waterproof String Led Light G45 SMD Colorful LED Bulb 6
Produsen Penjualan Langsung Low Price Popular Waterproof String Led Light G45 SMD Colorful LED Bulb 7
Produsen Penjualan Langsung Low Price Popular Waterproof String Led Light G45 SMD Colorful LED Bulb 1
Produsen Penjualan Langsung Low Price Popular Waterproof String Led Light G45 SMD Colorful LED Bulb 2
Produsen Penjualan Langsung Low Price Popular Waterproof String Led Light G45 SMD Colorful LED Bulb 3
Produsen Penjualan Langsung Low Price Popular Waterproof String Led Light G45 SMD Colorful LED Bulb 4
Produsen Penjualan Langsung Low Price Popular Waterproof String Led Light G45 SMD Colorful LED Bulb 5
Produsen Penjualan Langsung Low Price Popular Waterproof String Led Light G45 SMD Colorful LED Bulb 6
Produsen Penjualan Langsung Low Price Popular Waterproof String Led Light G45 SMD Colorful LED Bulb 7

Produsen Penjualan Langsung Low Price Popular Waterproof String Led Light G45 SMD Colorful LED Bulb

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kanthi karyawan sing berpengalaman, profesional, lan berpendidikan, WENDA efisien lan apik banget ing ngembangake produk, salah sijine yaiku Produsen Penjualan Langsung Harga Murah Senar Waterproof Led Light G45 SMD Colorful LED Bulb. Wis sawetara fitur unik. Diproses kanthi kerajinan sing rumit, tampilan Produsen Penjualan Langsung Rega Murah Lampu Led String Waterproof G45 SMD Colorful LED Bulb urip. Ing proses inovasi wirausaha sing terus-terusan, WENDA tansah netepi filosofi bisnis 'kualitas dadi luwih dhisik'. Kita bakal nangkep kesempatan ing jaman lan tansah ngetutake tren industri. Kita percaya yen ing sawijining dina kita bakal dadi salah sawijining perusahaan sing unggul ing pasar global.

    Panggonan Asal:CinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:ip44Tegangan Input (V):220
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-40dawa:5m
    Jeneng Liburan:NatalDhukungan Dimmer:Ora
    Gaya:kabel bunderLayanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, pangukuran Onsite, Instalasi Proyek
    Tegangan:220VDaya Rated:disesuaikan
    Sertifikat:CE ROHSAplikasi:Dekorasi ruangan, taman, pesta, wedding
    jinis:e27ukuran:2*1.0mm2
    Bahan:karet, tembagaIP:IP65
    Garansi:2 taunSakumur urip:30000H

    Deskripsi Produk

     

    Bahan

    Kawat karet

    Tipe soket lampu

    E27

    Tegangan

    220V

    daya dirating

    15W

    dawa

    5m, cbisa disambungake, selaras ditampa

    Lampholders

    10, selaras ditampa

    Ruang soket lampu

    0.5m, disesuaikan ditampa

    Warna kawat

    ireng

    MOQ

    50PCS

    IP Rate

    IP44

    Sertifikat

    CE.RoHS.SAA

    Kawat tembaga

    2*1.0mm2

    Aplikasi

    akulawang lan njaba ruangan Cnatal / Pernikahan / Pesta / Taman / Pub Dekorasi.

    Kemasan

    10 pcs/cnt

     

     

     

     

    Produk sing gegandhengan
     klik gambar kanggo ngetik

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 25 pcs/box, 250 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa warna LED sing disesuaikan
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Informasi Perusahaan

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect