loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 1
Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 2
Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 3
Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 4
Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 5
Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 6
Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 7
Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 1
Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 2
Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 3
Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 4
Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 5
Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 6
Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 7

Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    Kaluwihan

    1,10 yuta pesenan saka negara manca.
    2. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    3. Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora mbebayani kanggo lingkungan.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Quality 110v festoon lighting of waterproof vintage lampshade Manufacturer | Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.
    02
    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    03
    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon solar

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    P:

    Apa standar paket?     

    A:

    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    P:

    Apa sampeyan nampa bisnis OEM?     

    A:

    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    P:

    Apa wektu pangiriman?     

    A:

    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    WENDA rawuh ing dina iki kanthi kabar apik yen kita wis sukses ngembangake WENDA. Iki minangka produk anyar sing digawe kanthi teknologi canggih. Desain anyar kap lampu plastik anti banyu kanggo panggunaan ruangan ruangan cahya kanthi kualitas dhuwur lan rega moderat, supaya sampeyan bisa tuku kanthi yakin. Hubungi kita - nelpon, isi formulir online utawa nyambung liwat live chat, kita tansah seneng bantuan.

    Garansi (Taun):2-TaunLayanan solusi lampu:Instalasi Proyek
    Efikasi Luminous (lm/w):40Panggonan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng merek:WENDABahan:Plastik, Plastik
    wangun:BabakGaya:antik
    Gaya Desain:ModernJeneng barang:E27 kap lampu sabuk bunder
    warna:irengdiameteripun:16 cm
    diameteripun njero:37 mm


    Produk anyar ngatur tutup lampu plastik anti banyu plastik njaba ruangan migunani led lampshade

     

    Deskripsi Produk

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    WD-Y-096

    Jeneng barang:

    Kap lampu plastik ireng

    Bahan:

    Plasitc

    warna:

    ireng

    ukuran:

    Dhiameter 16cm, diametere njero 37mm

    Packaging:

    Karton karo polybag njero

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai/Guangzhou

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     

     

    Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 11

    Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 13Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 15Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 17Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 19Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 21

    Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 23Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 25

     

     

     

    Sertifikasi

    Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 27 

    Kemasan& Pengiriman

    Rincian Kemasan

    • Kothak warna / kothak kado 
      (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung 
      (2) Nampa selaras 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan. 
      (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah) 
      * Cara Pangiriman: Udara / Laut / Ekspres 
      * Port pengiriman: NINGBO / SAHNGHAI / kanthi ekspres TNT, DHL, UPS, Fedex

    • Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 29

    Layanan Kita

     

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

    Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 31

     

    produk liyane

     dipimpin lampu meteor saljuKualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 33

     

    cahya dongeng datar

    Kualitas lampu festoon 110v saka Produsen kap lampu vintage anti banyu | Wenda Deco 35

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect