loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu Lanskap LED G40 G45 rgb solar Bulb Globe String Lampu 24v 1
Lampu Lanskap LED G40 G45 rgb solar Bulb Globe String Lampu 24v 2
Lampu Lanskap LED G40 G45 rgb solar Bulb Globe String Lampu 24v 3
Lampu Lanskap LED G40 G45 rgb solar Bulb Globe String Lampu 24v 4
Lampu Lanskap LED G40 G45 rgb solar Bulb Globe String Lampu 24v 5
Lampu Lanskap LED G40 G45 rgb solar Bulb Globe String Lampu 24v 6
Lampu Lanskap LED G40 G45 rgb solar Bulb Globe String Lampu 24v 7
Lampu Lanskap LED G40 G45 rgb solar Bulb Globe String Lampu 24v 1
Lampu Lanskap LED G40 G45 rgb solar Bulb Globe String Lampu 24v 2
Lampu Lanskap LED G40 G45 rgb solar Bulb Globe String Lampu 24v 3
Lampu Lanskap LED G40 G45 rgb solar Bulb Globe String Lampu 24v 4
Lampu Lanskap LED G40 G45 rgb solar Bulb Globe String Lampu 24v 5
Lampu Lanskap LED G40 G45 rgb solar Bulb Globe String Lampu 24v 6
Lampu Lanskap LED G40 G45 rgb solar Bulb Globe String Lampu 24v 7

Lampu Lanskap LED G40 G45 rgb solar Bulb Globe String Lampu 24v

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kanthi kemampuan riset lan pangembangan produk sing kuat, WENDA njamin produk anyar diluncurake kanthi rutin. Produk anyar kita Lampu Landscape LED G40 G45 rgb solar Bulb Globe String Lights 24v minangka seri anyar lan nduweni fitur sing beda. Ing taun-taun pungkasan, kita wis nganyari teknologi utawa manufaktur produk kanthi efisiensi sing luwih dhuwur. Jangkoan aplikasi wis ditambahi menyang lapangan (s) saka LED Light Strings. Desain Lampu Lanskap LED G40 G45 rgb solar Bulb Globe String Lights 24v dipikirake kanthi teliti supaya pas karo tren pasar, supaya kita luwih maju tinimbang manufaktur liyane. Iki digawe saka bahan mentah sing wis diuji dening inspektur QC kita. Kanthi ngolah bahan kasebut kanthi teknologi sing luwih apik, kita mesthekake prodhuk kasebut nduweni akeh kaluwihan .WENDA bakal nggawa penak lan keuntungan kanggo para pelanggan.

    Panggonan Asal:zhejiang, chinaJeneng merek:wenda
    Nomer Model:junekim 0099Aplikasi:Taman, njaba
    Tipe barang:Cahya StringsRating IP:ip44
    Bahan Body Lampu:Kabel karetCRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):24vGaransi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 45
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Sertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDDhukungan Dimmer:Ora
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):30000Tegangan:220V
    output:24vDaya Rated:8, 4w
    warna:Putih angetJeneng produk:String Lampu LED g45
    Garansi:1 taundawa:10m, 20 bohlam

    Ningbo Waterproof G50 Led String Lampu Dekorasi Pernikahan lan lampu hiasan taman voltase kurang g50 festoon cahya 

    Deskripsi Produk

     

    jeneng Lampu senar G50
    daya 220V-240V~,50Hz
    output 24v
    watta 8, 4w
    meterial  karet
    dawa 10m 20 bolam 
    kadohan Ruang bohlam 50cm / disesuaikan
    werna putih anget
    panggunaan njero ruangan / njaba
    bisa disambungake ya wis
    bisa diganti ora
    kawat putih
    Gambar rinci

     aplikasi

     

    rincian

     

    Produk sing gegandhengan

    siap kirim (klik gambar)

     
    Kemasan& Pengiriman

     

    Informasi Perusahaan

     

    Sertifikasi

     

    bali menyang omah

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect