loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Rantai LED tahan air G45 string light outdoor festoon party wedding decorative lighting globe lights 1
Rantai LED tahan air G45 string light outdoor festoon party wedding decorative lighting globe lights 2
Rantai LED tahan air G45 string light outdoor festoon party wedding decorative lighting globe lights 3
Rantai LED tahan air G45 string light outdoor festoon party wedding decorative lighting globe lights 4
Rantai LED tahan air G45 string light outdoor festoon party wedding decorative lighting globe lights 5
Rantai LED tahan air G45 string light outdoor festoon party wedding decorative lighting globe lights 6
Rantai LED tahan air G45 string light outdoor festoon party wedding decorative lighting globe lights 7
Rantai LED tahan air G45 string light outdoor festoon party wedding decorative lighting globe lights 1
Rantai LED tahan air G45 string light outdoor festoon party wedding decorative lighting globe lights 2
Rantai LED tahan air G45 string light outdoor festoon party wedding decorative lighting globe lights 3
Rantai LED tahan air G45 string light outdoor festoon party wedding decorative lighting globe lights 4
Rantai LED tahan air G45 string light outdoor festoon party wedding decorative lighting globe lights 5
Rantai LED tahan air G45 string light outdoor festoon party wedding decorative lighting globe lights 6
Rantai LED tahan air G45 string light outdoor festoon party wedding decorative lighting globe lights 7

Rantai LED tahan air G45 string light outdoor festoon party wedding decorative lighting globe lights

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA aktif nresep teknologi Manufaktur majeng lan teknologi produksi perusahaan domestik lan manca banget, lan kasil ngembangaken anti banyu dipimpin chain G45 string cahya ruangan festoon party wedding lampu hiasan globe nggunakake teknologi anyar lan teknologi anyar. Sawise anti banyu dipimpin chain G45 string light outdoor festoon party wedding decorative lighting globe diluncurake menyang pasar, kita wis entuk akeh dhukungan lan pujian. Umume pelanggan mikir manawa produk kaya iki cocog karo pangarepan babagan penampilan lan kinerja. Ing aspek desain produk, tim desain kita tansah mbayar manungsa waé kanggo rasa pelanggan lan tren industri. Thanks kanggo iki, lampu senar G45 sing dipimpin anti banyu kita bisa narik kawigaten manungsa waé kanthi penampilan sing unik. Menapa malih, punika kinerja banget, nggawe worth investasi.

    Panggonan Asal:CinaTegangan:220V
    Daya Rated:3,5wWarna LED:Putih anget, putih dingin
    dawa:5mbohlam:10 pcs
    Aplikasi:Dekorasi njabaBahan:Kabel Karet Kab
    Sertifikat:CE ROHS

     lampu led chain G45 tahan air ing njaba ruangan  pesta festoon wedding lighting dekoratif patio lampu latar mburi globe lampu

    Deskripsi Produk

     

     

     

    jeneng Natal dipimpin lampu senar G45
    voltase 220v
    daya 8, 4w
    lemu 5m 10pcs bisa disambungake
    LED warna-warni/warm white (anti banyu)
    sakumur urip 30000h
    waranti 2 taun
    kab kabel karet
    aplikasi

    preian, wedding, natal

    lan dekorasi taman

    sertifikasi

    CE, ROHS

     

    aplikasi

     

    gambar rinci

     

     

    Produk sing gegandhengan

    pls klik gambar

     

    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    bali menyang omah

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect