loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 1
Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 2
Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 3
Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 4
Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 5
Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 6
Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 7
Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 1
Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 2
Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 3
Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 4
Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 5
Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 6
Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 7

Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kanggo manufaktur Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lights 100m Christmas Lights mbutuhake keahlian sing fleksibel lan teknologi dhuwur. Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lights Thanks kanggo macem-macem karakteristik sing wis diuji dening inspektur QC kita, WENDA nduweni aplikasi sing wiyar ing macem-macem lapangan utamane kalebu 02.Festoon lights.We terus yakin manawa aplikasi sing amba produk bakal mimpin industri kanggo berkembang lan maju kanthi cepet.

    Gaya:1Panggonan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng merek:KYG50-046dawa:10M
    Jeneng Liburan:HalloweenSuhu kerja (℃):30-50
    Fluks Luminous Lampu (lm):5Umur Kerja (Jam):100000h
    Tegangan Input (V):220vRating IP:ip44
    Tegangan:24VDaya Rated:15W
    Aplikasi:Dekorasi njabaBahan:Plastik
    Jeneng produk:Lampu Sabuk LED G50warna:RED, biru, ijo, kuning
    ukuran:10mJumlah LED:20 led
    Fitur:Waterproof Adjustabledaya:Euope Plug

     

    Deskripsi Produk

     

    Merk jeneng G50 
    Tegangan 220V
    Panggonan 50 cm 
    Warna led abang / ijo / kuning / biru
    IP IP44
    Sertifikat CE, ROHS, VDE
    Pangiriman UPS, TNT, DHL, FedEx
    Packing paket standar 
    MOQ1 pc

    Rincian:

    Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 8Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 10Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 12Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 14Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 16Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 18

    Aplikasi:

    Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 20Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 22Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 24

    sertifikat:

    Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 26Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 28

    Pabrik:

     

    Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 30Rgb G50 Festoon Belt Party String Colorful Festoon Lighting 100m Natal Lampu 32

    Informasi Perusahaan

     

    --------------------------------- Profil Perusahaan -------------- ------------

      Perusahaan kita melu riset peralatan lampu LED, desain, produksi, perdagangan manca lan tuku. We utamané gawé E27 belt light, garland string light, Globe string light, festoon belt light, karet string light, E14 LED Lamp, led pepaya light, led mini lamp, LED Globe lamp, Led Kulkas lampu, led table lamp, led street light, led banjir lampu, lampu Kolam LED, lampu sorot LED, lampu panel LED, lampu downlight LED, lampu tabung LED, lsp. 

     

    Layanan Kita

     

    1.Napa milih kita?

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

    2 * Babagan Sampel

    Apa conto sampeyan gratis utawa butuh biaya?

    Siji sampel gratis. Kapindho kudu ngisi biaya sampel. Lan sampeyan kudu mbayar biaya pengiriman.

     

    Kepiye carane bisa mbayar biaya sampel?

    Sampeyan bisa mbayar liwat Paypal.

     

    Suwene aku bisa ngarepake njaluk sampel?

     Sawise pembayaran, sampel bakal dikirim metu ing 7 dina. Yen kanthi TNT express, sampel bakal tekan sampeyan babagan 7 dina.

     

    Yen produk nampa kustomisasi?

    ya wis. Dawane lan papan lampu sabuk E27 nampa kustomisasi. Lan kothak kemasan uga nampa kustomisasi miturut syarat sampeyan.

     

     

    3 * Wektu Pangiriman:

    Apa babagan wektu timbal kanggo produksi massal?

    Terus terang, gumantung saka jumlah pesenan lan musim sampeyan nggawe pesenan. Umumé, disaranake sampeyan miwiti pitakon 60 dina sadurunge tanggal kasebut. Banjur sampeyan kudu bisa nyekel mangsa dodolan.

     

     

    4 * Syarat Pembayaran:

    1) L/C, TT,  serikat barat,Paypal.

    2) T / T, 30% prepayment, imbangan payed sadurunge pangiriman. L / C uga ditampa.

     

     

    Kemasan& Pangiriman

     

    5 * Packing:

    1pcs ing kothak lan 500pcs ing karton .Produk beda karo nomer paket beda.

     

    6 * Rincian Pangiriman:

    1).Produk bakal dikirim metu sakcepete sawise konfirmasi pembayaran.

    2) Kita asring ngirim produk kanthi TNT, DHL, EMS, UPS. butuh wektu cendhak, mbok menawa 3-5 dina, yen sampeyan duwe panyuwunan, please don’t ragu-ragu marang kita.

    3) Kanggo pesenan jumlah gedhe dening segara (LCL / FCL).

     

    We are looking nerusake kanggo priksaan awal! Muga-muga bisa

    netepake hubungan bisnis kanthi dhasar keuntungan lan prinsip kesetaraan. Sugeng rawuh kanggo kerjasama jangka panjang.

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect