loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 1
remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 2
remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 3
remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 4
remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 5
remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 6
remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 7
remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 1
remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 2
remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 3
remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 4
remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 5
remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 6
remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 7

remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Reflektifitas produk iki marem. Lapisan pirang-pirang lapisan materi difusi layar mbatalake efek washout saka cahya sekitar kanggo kajelasan gambar sing cetha.
    remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 8

    FAQ

    1. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    2. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    3. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    4,10 yuta pesenan saka negara manca.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    WENDA wis fokus ing ngembangaken produk ajeg, kang WENDA paling anyar. Iki minangka seri paling anyar saka perusahaan kita lan samesthine bakal kaget sampeyan. Insinyur profesional kita nggunakake teknologi kanggo pangembangan produk.Produk bisa digunakake ing macem-macem aplikasi kaya Kursi Bar sing mbutuhake kualitas sing dhuwur banget. Sawise nganalisa dinamika industri lan riset pangembangan pasar, kita mesthekake WENDA kita duwe kaluwihan ing tampilan lan kinerja. Iki dirancang kanthi struktur lan tampilan sing unik, saengga bisa narik kawigaten para pelanggan potensial. Kajaba iku, fitur saka remot kontrol rgb werna ngganti led madhangi baterei dilakokno bar stools kursi bar modern karo meja apik ndadekake luwih terkenal.

    Panganggone spesifik:Kursi BarPanggunaan umum:Furnitur Komersial
    Tipe:Perabot BarMail packing:N
    Aplikasi:Dining, Hotel, Bar NgarepGaya Desain:Kontemporer
    Bahan:PlastikPenampilan:Modern
    Dilipat:OraPanggonan Asal:zhejiang, china
    Jeneng merek:wendaNomer Model:junekim 0038


     

    Deskripsi Produk

     Kanthi kita dhuwit ing aman, bisnis ing aman

     

    jeneng produk

     meja lan kursi restoran 

    item

    HJ3038A/B

    Bahan

    pe& Dibangun ing LED

    Ukuran

    meja: 80 * 80 * 71 kursi: 60 * 60 * 80

    Bobot

    Tabel: 12 kg  kursi: 9kg

    Warna Cahya

    RGB 16 werna bisa diganti

    Baterei

    3.7V 4400ma

    Watt

    7.2W

    Umur urip

    50.000-80.000

    Wektu Isi Ulang

    4-5 jam

    Wektu Kerja

    8-12 jam

    anti banyu

    IP65

    Tegangan

    DC4V 7.2W
    Rincian Pangiriman

    7-15DAYS

    Ndeleng produk

     

     

    remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 9remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 11remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 13remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 15remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 17remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 19remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 21remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 23

     

     

     

     

     

    Kemasan& Pengiriman

    remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 25 

    Informasi Perusahaan

     

    Sertifikasi

    remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 27 

    bali menyang omah

    remote control rgb color change led illuminated battery operated bar stools kursi bar modern dengan meja mewah 29 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect