loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 1
Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 2
Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 3
Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 4
Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 5
Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 6
Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 7
Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 1
Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 2
Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 3
Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 4
Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 5
Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 6
Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 7

Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    2. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
    3. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, G45 led filament bulb, S14 LED Filament bulbs Lampu sorot 100m, G45 string lights We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Customized 48FT S14 waterproof led vintage string lights manufacturers From China | Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 9

    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 10

    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora mbebayani kanggo lingkungan.

    Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 11

    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 12

    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    WENDA bisa nyedhiyakake layanan sing paling efisien lan senar lampu liburan Natal 48FT S14 e27 anti banyu sing dipimpin lampu senar vintage ing ruangan kanthi kualitas paling dhuwur lan rega paling terjangkau. Kemajuan ing teknologi ndadekke kita keuntungan tanpa wates kang kalebu produk ditambahi advantages.48FT Natal liburan senar lampu S14 e27 anti banyu led Vintage senar lampu ruangan iku sampurna kanggo area(s) lampu Natal. Dibandhingake karo sing tradisional, luwih cocog karo tuntutan pasar.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Hangat Lembut)Rating IP:IP44, IP65
    Tegangan Input (V):220vEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):50
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-25-45
    Indeks Rendering Warna (Ra):80dawa:5m, 10m, 15m
    Jeneng Liburan:NatalDhukungan Dimmer:ya wis
    Gaya:lampu festoonLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):50000
    Jeneng barang:E27 drop string lightBahan:Kabel karet
    Warna kabel:irengSoket qty:5m / 10 soket
    Dasar soket:E27,B22Jarak:50 cm
    Cathetan:Bisa disambungakeEfikasi Luminous (lm/w):40


    Presentasi produk
    Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 15
    Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 17
    Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 19
    Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 21
    Deskripsi Produk
    Mangkene lampu senar retro gantung kanthi kabel karet kanthi IP44 anti banyu sing sampurna kanggo pesta ruangan, kayata Natal, Pesta, Pernikahan, Taman, Patio lan liya-liyane.
    Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 23
    Jeneng produk
    Lampu String S14 Kab 
    Bahan
    Kabel karet H05RN-F 2x1.0mm2
    Tegangan / Daya
    230v, saben soket maksimal 15w
    Jinis Lamp-house
    Soket tembaga E27 kanthi bohlam filamen s14
    Dawane / Spasi
    5m, 10m, 15m, lan adat
    Gulung dawa
    10 cm
    Fungsi
    Disambungake, Waterproof IP44
    Layanan
    OEM, ODM
    Gambar rinci




    Kabel karet bundar H05RN-F 2x1.0mm2 fleksibel lan bisa disambungake, kanthi soket tembaga karet, jinis gantung
    Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 25
    Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 27



    Dhukungan gantung 






    E27 meneng soket tembaga
    Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 29
    Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 31






    Soket tembaga E27 sing cocog karo bohlam filamen S14 saka kaca utawa bahan plastik bisa dipilih






    Soket tembaga E27 cocog karo bohlam filamen S14: warna putih anget
    Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 33
    Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 35






    Pengujian anti banyu sing apik nalika digunakake kanggo outer, kabel tekan tingkat anti banyu IP44








    Ana konektor s ing saben ujung kabel
    Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 37
    Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 39







    Plug sing cocog (EU, UK.AU) 
    Packing&Pengiriman
    MOQ
    Packing
    Bobot reged
    Ukuran karton
    Pelabuhan loading
    cara pengiriman
    500 pcs
    10 pcs/ctns
    21 kg/ktn
    48x38x40cm
    Ningbo/Shanghai
    Kanthi segara, udara utawa ekspres
    Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 41
    Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 43
    Sertifikat
    Disesuaikan 48FT S14 anti banyu dipimpin lampu string vintage produsen Saka China | Wenda Deco 45
    Produk sing gegandhengan Pambuka perusahaanIng Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan pemasok lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu deco Led, lampu senar sing dipimpin Globe, Lampu senar Natal sing dipimpin, lampu meteor salju sing dipimpin. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). Kita minangka Pemasok Diverifikasi, Kabeh Produk kita disetujoni CE lan ROHS (Sertifikat lan tes ndeleng situs web). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect