loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 1
Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 2
Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 3
Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 4
Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 5
Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 6
Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 7
Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 1
Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 2
Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 3
Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 4
Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 5
Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 6
Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 7

Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Iki nduweni kapasitas beban dhuwur. Bahan-bahan kanthi kekuatan dhuwur ngidini nyedhiyakake stabilitas sing dibutuhake kanggo pementasan barang dagangan jangka panjang sing sampurna.
    Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 8

    FAQ

    1. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    Kaluwihan

    1.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman, lsp.
    4.We milih supplier bahan mentahan mbeta sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Kanthi upaya para desainer sing apik banget, Pengiriman Gratis menyang Lampu Klip Desktop Lampu Ngisi Langsung USA 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Manik-manik Lampu Putih Sambungan USB duwe gaya unik ing wangun lan penampilan. Pengiriman gratis menyang USA Live Fill Light Desktop Clip Light 9W 5V 64LED 2835 Lamp Beads White Light Usb Connection dikembangake ing premis tren pasar lan titik nyeri pelanggan wis dadi baling-baling anyar ing industri. WENDA duwe cita-cita dadi perusahaan sing unggul ing pasar. Kanggo nggayuh tujuan iki, kita bakal terus-terusan ngetutake aturan pasar kanthi ketat lan nggawe owah-owahan lan inovasi sing kandel kanggo nyukupi tren pasar.

    Panggonan Asal:CinaNomer Model:05509936
    daya:12WTegangan:DC5V / 3A
    Suhu warna:3000K / 6000Kukuran:6 inch Dhiameter 16cm
    Bobot:660 gNomer Telpon:1
    Gaya:Isi cahyaTipe:Cahya Putih / Cahya Kuning
    Jumlah LED:64 / 32 kanggo Saben Jinis CahyaIndeks Rendering Warna:80> RA> 80
    Fluks Cahaya Efektif:800lm> > 800lmEfisiensi cahya:80lm / W> > 80lm / W
    Urip Lampu:30000 jamKelas anti banyu:IP20
    Bahan Lampu:Al PCAplikasi:Foto Seni, Rekaman Foto, Njupuk Foto Diri, Modeling Kecantikan


    Deskripsi Produk

     

    Klip awet gampang ditempelake ing Vanity lan bisa cepet dipindhah menyang lokasi liyane. Fleksibel lan dhuwur supaya bisa dipotong menyang pinggir lan dipindhah menyang ngendi wae sing butuh cahya. Sumber daya iku jinis USB supaya sampeyan butuh sumber daya. Sembarang adaptor pangisi daya telpon lawas bakal bisa digunakake kanthi apik. Dadi aja ragu-ragu, iku pilihan sing apik kanggo sampeyan!

    Fitur1. Gampang kanggo nggunakake
    2. Kuwat lan awet 
    3. Dimmable
    4. Wadhah ponsel universal
    5. Cocog kanggo video potret-dhiri urip akeh platform jaringan artefak lampu tambahan cahya abang
    Spesifikasi1. Jinis cahya: Cahya Putih / Cahya Kuning
    2. Daya: 12W
    3. Model Manik Lampu: 2835
    4. Suhu Warna: Kuning: 3000K
                          Putih: 6000K
    5. Jumlah LED: 64 / 32 kanggo Saben Jinis cahya
    6. Input: DC5V / 3A
    7. Warna Rendering Index: RA> 80
    8. Fluks Cahaya Efektif:> 800lm
    9. Efisiensi cahya> 80lm / W
    10. Urip Lampu: 30000 Hrs
    11. Waterproof Grade: IP20
    12. Lamp Material: Al PC
    13. Aplikasi: Foto Seni, Rekaman Foto, Njupuk Foto Diri, Model Kecantikan, Seni Kuku, Lensa Dll
    Paket kalebu1 x Isi Lampu
    1 x Manual Inggris
    1 x Kontroler

     

     

    Gambar rinci

     Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 9Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 11Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 13Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 15Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 17Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 19Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 21Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 23

    Aplikasi

    Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 25Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 27Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 29 

    Kemasan& Pangiriman

    Lampu Isi Langsung Lampu Klip Desktop 9W 5V 64LED 2835 Manik-manik Lampu Lampu Putih Sambungan USB 31 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect