loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    2. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
    3. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, G45 led filament bulb, S14 LED Filament bulbs Lampu sorot 100m, G45 string lights We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

    Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 8   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    02
    10 yuta pesenan saka negara manca.
    03
    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora mbebayani kanggo lingkungan.

    Sertifikasi lan Paten

    Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 9
    Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 10

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon solar

    P:

    Apa wektu pangiriman?     

    A:

    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    P:

    Apa sampeyan nampa bisnis OEM?     

    A:

    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    P:

    Apa standar paket?     

    A:

    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    P:

    Apa jenis sertifikat sampeyan?     

    A:

    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    Minangka salah siji produk sing paling populer, Ad White Party Garden Lighting 220v/1w E14 Flashing Light B22 mimpin strobo flashing light E27 Led flashing bulb menang nambah popularitas. Teknologi canggih digunakake kanggo nggawe Lampu Taman Pesta Putih Iklan 220v / 1w E14 Lampu Sumunar B22 sing dipimpin strobo lampu sumunar E27 Led lampu sumunar.Produk bisa muter efek sing paling gedhe ing lapangan Lampu LED. Supaya bisa ngrampungake tantangan kanthi sukses, WENDA bakal terus maju ing dalan inovasi teknologi. Kajaba iku, uga bakal kerja keras kanggo nganalisa kabutuhan pasar sing ganti lan nggawe produk sing luwih apik kanggo para pelanggan miturut kabutuhan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-LSB01Aplikasi:Taman
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E27/B22/E14
    CRI (Ra>):85Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Umur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20 - 40Tipe:Lampu Lilin
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Jeneng barang:E27 B22 E14 dipimpin lampu putih sumunarTipe Led:SMD2835
    Warna bohlam:cethadaya:1w
    Gaya:Lampu sumunarRating IP:IP44
    Garansi:2 taunjeneng produk:Screw Lampu sumunar Lampu E27 Led Strobe Bulb


    Bahan Baku Putih Lampu Taman Pesta 220v/1w E14 Led Flashing Light E27 B22 Strobo Led Bulb Lights

     

    Aplikasi

     

    Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 11

    Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 13

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-LSB01

    Jeneng barang:

    E27 B22 E14 dipimpin lampu sumunar putih

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    220V/1W

    Warna Bulb:

    Cetha

    dhasar:

    E27 B22 E14

    Tipe Led:

    SMD2835

    Warna sing dipancarake:

    Putih sumunar

    Warna Tem:

    5000-6500K

    Wektu kerja:

    30000Jam

    CRI (Ra>):

    80

    Suhu kerja:

    (-20--+40 ℃)

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    Packaging:

    10pcs / kothak njero, 100pcs / karton

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci
    Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 15Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 17Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 19Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 21Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 23Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 25Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 27

     

     
    Sertifikasi

    Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 29 

    Gegandhengan E27 Lamps

     

    Kemasan& Pengiriman

     Packing: 10 pcs/box, 100 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn

    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)
    * Ketentuan pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

     

    Aliran Produksi

    Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 32Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 34Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 36 

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim sales banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&D tim kanthi kekuatan kanggo ngembangake produk anyar saben wulan

     

    Kualitas 220v/1w E14 Flashing Light B22 led strobo flashing light E27 Led flashing bulb Produsen | Wenda Deco 38

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect